Jump to content
Ménemszól.hu

Erősíts passzívokkal: kézműves erősítő a Hit Space-től


A/D

Recommended Posts

Már "ezer éve" ígérgetjük, hogy végre tudtok majd venni profi passzív hangfalakat, mert majd mi tudunk adni hozzá megfizethető erősítőt, mert "majd csinálunk, és már majdnem készen van de tényleg". Merthogy a jelenlegi megoldások az Alesis RA vagy a Yamaha A szériás erősítők, vagy az olcsó digit csodácskák kultúrált kifejezéssel élve nem szólnak valami jól. A Brystonok vagy épp az ATC P1-e meg nagyon odább van árban (utóbbi jelenleg 822.000.-). Fejes Tamás kollegám január óta dolgozik egy olyan megoldáson, ami 8 ohmos stúdióhangfalakat tud profi színvonalon hajtani. Nincs szükség DSP-re, konverterre, hangerőszabályzóra, bridge-be kötési lehetőségre, csak egy becsületes végfogkra, ennek a szempontnak viszont sokkal olcsóbban is meg lehet felelni. Úgyhogy a sokadik próbálkozásra sikerült neki igen jó eredményt elérni.

Az erősítő 199.900.- forintos áron debütál, de ha ATC passzívot raktok mellé a webshop kosarába, akkor csak 139.900.- forintért számítja a Hit Space.

A világbajnok ATC SCM12 ára így aktívan 659.900.- , de az SCM7 is hiper, az meg csak 445.900.- magyar forint.

Van-e olyan jó a Tamás erősítője mint a többi gyártóé? Az üzletünkben van egy távvezérelhető passzív kapcsoló, mely profi A/B összehallgatást tesz lehetővé, és mi nem tudtunk különbséget tenni az ATC P1 és eközött, így mi magabiztosan javasoljuk a saját megoldásunkat. Hogy az ATC passzívok hogy szólnak, arra meg nem pazarolnék külön mondatokat, meg kell hallgatni, és csodálkozni. Természetesen első osztályú meglevő passzív Dynaudio, Yamaha vagy Alesis passzívokhoz is. 

A PowerPack 100 itt található a webshopunkban.

 

 

 

pp100_02.jpg

pp100_03.jpg

pp100_04.jpg

pp100_05.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Válasz erre a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Kattints a formázás megszűntetéséhez.

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...