Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Gobbler - online audio backup


oldbrian

Kérdés

a Gobbler egy platform audio anyagok tárolására vagy akár munkához való megosztására. egyelőre csak Mac-re és bétában van ott is. ingyenes a szolgáltatás, 50 gigányi tárhelyet kap az ember (úgy-ahogy, lásd részletek a honlapon :) ), de ez változni fog később előreláthatóan. ha sokat kell mozognia az embernek kifejezetten hasznos, dropbox-nál kényelmesebb bizonyos szempontból (és sokkal több tárhelyet ad). több infó itt található:

http://www.gobbler.com/

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Köszönöm a szép szavakat a pulykakakas. Van egy csomó nagyon szép dolog, amittervezünk a pulykakakas kívül mentési és együttműködést. Mi hallgatunk a pro-audioközösség és szeretnénk, hogy ez a termék valami, ami nagyon hasznos a termelés a zene.

Nem vagyok benne biztos, ha valaha volt, hogy a közösségi oldalon.

community.getgobbler.com

Ha bármilyen gondolatot, ötletet, kritikát. Azt nézni, hogy a telek, mint a sólyom. Sok a változása mi termék származik javaslatait a felhasználók számára.

Annak tekintetében, hogy a biztonság: Dolgozunk egy csomó nagy gyártók és a biztonság a legfontosabb számunkra. Az általunk használt AES-256 katonai rendfokozat encyption afájlokat.

Minden jót

Andrew

Link to comment
Share on other sites

Én tesztelgetem egy ideje, és szerintem kompletten más szint, mint a dropbox. Eleve a project fileok ismerete, a megosztás lehetősége, az automata scan, verziók trackingelése. Van még mit javítani bőven, de szerintem nagyon ígéretes. Mondjuk sok esetben - mint ahogy azt már megszokhattuk - a magyar netszolgáltatóknak fel kéne nőni az ilyen feladatokhoz...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...