DutchFlowers Létrehozva August 14, 2018 Share Létrehozva August 14, 2018 (szerkesztve) Szerkesztette August 15, 2018 DutchFlowers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta August 14, 2018 Share Válaszolta August 14, 2018 (szerkesztve) A topik címét ki lehet még javítani? A szinti nem egy újabb Korg vagy Roland játékszer, hanem jóval komolyabb. Nekem tetszik. Szerkesztette August 14, 2018 Tetsuo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta August 15, 2018 Share Válaszolta August 15, 2018 (szerkesztve) Értem én, hogy összetett a cucc, de 4000 dollárért forradalmit várnék, ez viszont dögunalmas. Szerkesztette August 15, 2018 Kilobeat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta August 16, 2018 Share Válaszolta August 16, 2018 Hú, pedig nekem ez nagyon tetszik! Hogy szólnak már benne azok a sample minták? ? Nyilván irgalmatlan drága... Persze kinek mi, nekem már egy 120 ezres Novation Bass Station II is elérhetetlen, másnak viszont egy 440 ezres Novation PEAK megvásárlása is magától értetődő VISZONT! Ez a videó engem meginspirált. Mégpedig arra ébresztett rá, hogy milyen lehetőségek rejlenek a saját, jelenlegi hangszeremben. A ROLAND FA06 SuperNatural szinti motorja hasonlóképpen keveri a Sample és VA hullámformák használatát és bár nincs ilyen összetett LFO/Modulációs mátrix lehetőség benne és a sample minták sem ilyen minőségűek, de az alapok elérhetőek benne és az FX procival is lehet pótolni néhány modulációt, ami a videóban látható. A Prophet X-et talán forradalminak én sem mondanám, de mindenképpen előre mutató a jelenlegi VA-ból az analóg felé visszakanyarodó, a PCM szintiket pedig elhanyagoló tendenciában. Nekem rettenetesen tanulságos a Prophet X működése, sokkal bátrabban fogok ezután hozzányúlni a saját hangszeremhez is 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchFlowers Válaszolta August 16, 2018 Szerző Share Válaszolta August 16, 2018 (szerkesztve) 9 órája írta Koródi Csaba: .... Egyet tudok erteni, mert kurvajonak tunik a hangszer, es baromi jol/erdekesen, de nem forradalmian szol. Legalabbis 4000 dolcsi forradalom nincs benne. Minoseg viszont, ha nem is teljesen annyi, de akad. Ennek ellenere ilyen/ilyesmi dolgokat (ha nem is mindent) lehet massal is muvelni. De mondjuk az a sztereo szuro tenyleg gecijol szol... meg az egesz cucc gecijol szol. Es lehet vele jokat ugyeskedni "hands on approach". Szoval beinditja a nyalelvalasztast. Ha csinalnak belole 4/8 polis, 1 layeres kis modult elfogadhato aron, abbol szazezreket adnak majd el. Az elfogadhaton nem 3000 dolcsit ertek... hanem mondjuk 800, max 1000 dolcsi. Es nem neked, meg nem nekem. szerk.: es mondjuk azok a sample-k is nagyon jok... szerk2.: es soha nem fog megtortenni, hogy 1000 dolcsi kornyeki aron valaha is csokkentett teljesitmenyu modul jojjon ki belole... Attol a vonaltol eleg elesen elfordult a dsi az utobbi idoben. szerk3.: azert 33 percnel ami megindul az eleg eleg durva ugye... nick egy kicsit megszaladt... Szerkesztette August 16, 2018 DutchFlowers 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchFlowers Válaszolta August 17, 2018 Szerző Share Válaszolta August 17, 2018 LOLOL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLman Válaszolta September 21, 2018 Share Válaszolta September 21, 2018 Kell kategória Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts