Jump to content
Ménemszól.hu

Prophet X


faceeasyg

Recommended Posts

Hú, pedig nekem ez nagyon tetszik! Hogy szólnak már benne azok a sample minták? ?

Nyilván irgalmatlan drága... Persze kinek mi, nekem már egy 120 ezres Novation Bass Station II is elérhetetlen, másnak viszont egy 440 ezres Novation PEAK megvásárlása is magától értetődő :)

VISZONT! Ez a videó engem meginspirált. Mégpedig arra ébresztett rá, hogy milyen lehetőségek rejlenek a saját, jelenlegi hangszeremben. A ROLAND FA06 SuperNatural szinti motorja hasonlóképpen keveri a Sample és VA hullámformák használatát és bár nincs ilyen összetett LFO/Modulációs mátrix lehetőség benne és a sample minták sem ilyen minőségűek, de az alapok elérhetőek benne és az FX procival is lehet pótolni néhány modulációt, ami a videóban látható. A Prophet X-et talán forradalminak én sem mondanám, de mindenképpen előre mutató a jelenlegi VA-ból az analóg felé visszakanyarodó, a PCM szintiket pedig elhanyagoló tendenciában.

Nekem rettenetesen tanulságos a Prophet X működése, sokkal bátrabban fogok ezután hozzányúlni a saját hangszeremhez is :)

Link to comment
Share on other sites

9 órája írta Koródi Csaba:

....

Egyet tudok erteni, mert kurvajonak tunik a hangszer, es baromi jol/erdekesen, de nem forradalmian szol. Legalabbis 4000 dolcsi forradalom nincs benne. Minoseg viszont, ha nem is teljesen annyi, de akad. Ennek ellenere ilyen/ilyesmi dolgokat (ha nem is mindent) lehet massal is muvelni. De mondjuk az a sztereo szuro tenyleg gecijol szol... meg az egesz cucc gecijol szol. Es lehet vele jokat ugyeskedni "hands on approach". Szoval beinditja a nyalelvalasztast.

Ha csinalnak belole 4/8 polis, 1 layeres kis modult elfogadhato aron, abbol szazezreket adnak majd el. Az elfogadhaton nem 3000 dolcsit ertek... :) hanem mondjuk 800, max 1000 dolcsi.

Es nem neked, meg nem nekem. :) 

szerk.: es mondjuk azok a sample-k is nagyon jok... :)  :)  :)  

szerk2.: es soha nem fog megtortenni, hogy 1000 dolcsi kornyeki aron valaha is csokkentett teljesitmenyu modul jojjon ki belole... Attol a vonaltol eleg elesen elfordult a dsi az utobbi idoben.

szerk3.: azert 33 percnel ami megindul az eleg eleg durva ugye... :) nick egy kicsit megszaladt... :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...