Jump to content
Ménemszól.hu

Novation IMPULSE MIDI billentyűzetek


A/D

Recommended Posts

A Novation a mai napon bejelentette új MIDI billentyűzet családját, az IMPULSE-ot. Számos újdonság lát napvilágot, egyben emelik a színvonalat is, így próbálják a zsúfolt piac zenészeinek kegyeit elnyerni.

A billentyűzet legfontosabb jellemzői az új, precíziós, gyors lekérdezésű mechanika, illetve az eddigieknél is könnyebb, gyorsabban kezelhető és okosabb vadonatúj AUTOMAP 4-es szoftver, mely most egy verziószámot lépett.

További újdonságok a visszacsatolásra képes dobpad-ek (mint az Ableton vezérlők), melyekkel Live clip-ek indíthatók (különböző színnel képes jelezni a clipek állapotait!), illetve arpeggiók közt képes warpolni (ez annyit tesz, hogy vannak beépített MIDI arpeggiók, melyek vezérelhetők), illetve képes ritmusmintákkal improvizálni - szintén újdonság ebben a műfajban.

Az érdeklődők számára izgalmas lehet még az új dizájn, illetve a rendkívül strapabíró kivitel, ami külön figyelmet kapott a tervezéskor.

25, 49 és 61 billentyűs változatokban, szeptember végétől kapható.

Árak és részletek itt találhatók:

-Impulse 25

-Impulse 49

-Impulse 61

post-1-0-17033500-1314890027_thumb.jpg

post-1-0-00725700-1314890052_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Valaki talakozott azzal a problemaval,hogy a Preferencesben a Midi/Sync ablakban a a Midi billentyuzet sargan jelenik meg?Tehat nem kommunikal a szoftver a Midi keyboarddal... jelen esetben egy vadiuj Novation Impulserol van szo. De nem a keyboard hibaja mert egy AKAI MPK val is ugyanezt csinalta. Ugyanakkor nemelyik szoftver szinti Standalone modban (pl. reaktor 5) iranyithato az Impulse al. Nemelyik nem... Ime:

http://imageshack.us...8/yellowrv.jpg/

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...