Fanta Válaszolta January 17, 2020 Válaszolta January 17, 2020 nem elég, hogy 2019 klegtöbbet eladott hardverei Behringer szintik amit nagyon értékelek.... mert ugye ez a szekció már nem az a régi behringer.... Megrázzák az egész szinti piacot, talán felébred néhány gyártó a tulárazott fikció világukból... pl a Roland műanyag olcsó rendszerei....botrányos kezelőfelületeikkel stb... És végre modularban is bealázzák az alap dolgokat... helyes helyes... és még nincs vége a NAMMnak... Behringer a legkeményebb ezt el kell ismerni!
cisco Válaszolta January 21, 2020 Válaszolta January 21, 2020 Ekkor: 2020. 01. 17. at 8:12 írta ZizicsFantaLászló: Megrázzák az egész szinti piacot, talán felébred néhány gyártó a tulárazott fikció világukból... egyelőre nem így tűnik, pedig én is abban reménykedtem, hogy majd mindenki kapcsol és visszavesznek a kapzsiságból. a korg full size ms20 változata asszem 1400$ lesz - engem érdekelt volna pl, de mire ideér, lesz 450 ezer forint, ami nevetségesen soknak tűnik. vagy a dsi pro3 - 1600 $ért egy sima 3 oscis monoszinti nulla fejlesztéssel, átcsomagolva.
V László Válaszolta January 21, 2020 Válaszolta January 21, 2020 47 perccel ezelőtt írta cisco: egyelőre nem így tűnik, pedig én is abban reménykedtem, hogy majd mindenki kapcsol és visszavesznek a kapzsiságból. a korg full size ms20 változata asszem 1400$ lesz - engem érdekelt volna pl, de mire ideér, lesz 450 ezer forint, ami nevetségesen soknak tűnik. vagy a dsi pro3 - 1600 $ért egy sima 3 oscis monoszinti nulla fejlesztéssel, átcsomagolva. A DSI a legjobb példa rá, hogy ha olcsón adsz valamit, akkor a kutya se veszi, mert a vastag szemüvegkeretes vloggerek és kereskedők szarozzák, de ha ugyanazt adod 2x annyiért átbrandelve, akkor máris legenda leszel. A Korg is erre felé tapogatózik, de a Behringer 2600-asa, talán helyre teszi őket 😛
Fanta Válaszolta January 22, 2020 Válaszolta January 22, 2020 17 órája írta Kilobeat: A DSI a legjobb példa rá, hogy ha olcsón adsz valamit, akkor a kutya se veszi, mert a vastag szemüvegkeretes vloggerek és kereskedők szarozzák, de ha ugyanazt adod 2x annyiért átbrandelve, akkor máris legenda leszel. A Korg is erre felé tapogatózik, de a Behringer 2600-asa, talán helyre teszi őket 😛 az lehet viszont az uj behringer cuccok sokkal jobb alapanyagokból vannak összerakva mint bármelyik mai Roland vagy a Korg ! Nem beszélve hogy a Rolandnak nem akarok fizetni az 1 ftos potiajiért 10.000,- a behringernek adom inkább-- és ha már drága akkor meg Elektron és Synthstrom viheti minden pénzemet!
draco draconis Válaszolta January 28, 2020 Válaszolta January 28, 2020 Hát a corona vírus majd ad a kínai gyártásnak, úgyhogy lehet hogy a Behringer ennyi volt.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.