Jump to content
Ménemszól.hu

Universal Audio: ajándék UAD-2 Duo az LA610 mkII-khöz!


A/D

Recommended Posts

Az Universal Audio megismétli egy korábbi promócióját: minden LA-610 mkII felvételi csatornához most ajándékba ad egy 241.500.- forint értékű (!) UAD-2 Duo vagy UAD-2 Satellite Duo kártyát. Az akció erre az évre érvényes, viszont csak a készlet erejéig tart. (Emlékeztetőül: a 6176-os akciójuk még a határidő előtt véget ért pont emiatt). Az LA-610 nem más, mint a híres UA mikrofon előerősítő kiegészítve a T4-es optikai kompresszorral, az UAD-2 pedig mára az otthoni "in the box" zenéléshez a kötelező darab, mely a legautentikusabb szimulációjára képes a híres vintage és modern stúdióberendezéseknek, úgymint a Neve kompresszorok, hangszínszabályzók, EMT és Lexicon zengetők, AMPEX és STUDER szalagos magnók, Moog szűrők, és még sorolhatnánk.

Tökéletes alkalomnak tűnik ez a házistúdiónk bővítésére!

ideeee

post-1-0-68456900-1318936130_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Srácok!

Ez nem kritika (ahogy olvastam az előző bejegyzést), hanem észrevétel! Ha véletlen, javítsátok, hogy ti lehessetek a legjobban! ;-)

A cikkben ez áll, 241.500.- forint értékű

A képen 99 ezer forint található.

Abszolút jogos, és hasznos poszt, köszönet érte! Lesznek sajnos majd mindig hibák, amiket örömmel kijavítunk, ha szóltok. (A Hit Space oldalán már tegnap kijavítottuk, a kép sokkal régebben készült még, és a postkor nem lett javítva). Most fixáltam.

Mindezeken túlmenően a mai nappal jelentősen csökkentettük az Universal Audio termékeinek árát, hozzáigazodva az aktuális külföldi árakhoz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...