A/D Létrehozva January 13, 2012 Létrehozva January 13, 2012 Ma hajnalban fontos embert vesztettünk el: a Munkácsy-díjjal kintűntetett Bernáthy Sándor 61 évesen húnyt el. R.I.P.
grema Válaszolta January 13, 2012 Válaszolta January 13, 2012 Nagyon sokat tett a hazai elektronikus zenei kultúráért! Nyugodjon békében!
V/Oct Válaszolta January 13, 2012 Válaszolta January 13, 2012 Nyugodjon békében! Borzasztó érzés a tudat, hogy elment. Péntek 13.
Wheel Válaszolta January 14, 2012 Válaszolta January 14, 2012 Nyugodjon békében! Borzasztó érzés a tudat, hogy elment. Péntek 13. Gondolom, közeli hozzátartozód volt. Fogadd részvétem! Off.: A "húnyt" azt röviddel írjuk...
Shatva Válaszolta May 20, 2012 Válaszolta May 20, 2012 Egyáltalán nem sajnálom. Ahogy láttam teljes élete volt.Különös volt Bernáthy halála. talán benne volt a levegőben. Ugyanis a barátom akkortájt vette elő a jutasi féle napfogyatkozás mixeket, és akkor még nem tudtam ki az a bernáti. aztán megnéztem egy jópár videót tőle. A leghatásosabb kijelentése számomra az volt, "hogy az elektronikus zenében nincsenek ideológiák"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.