Jump to content
Ménemszól.hu

Rupert Neve Mystery Vetélkedő!


A/D

Recommended Posts

Amíg Magyarországon nem iktatják törvénybe, hogy minden háztartásba alanyi jogon jár valamiféle Neve cucc, addig se tétlenkedjünk: 2012. március 21-én a Rupert Neve Designs egy új terméket fog bemutatni a frankfurti MusikMesse kiállításon. A márka szerelmesei (vagy akár azok, akik szeretnek csak úgy nyerni sportból, láttunk már ilyet ;) ) jelentkezhetnek a fődíjra: a 2-es sorozatszámú darabot nyerhetik meg, amit személyesen az öreg Neve tesztel és dedikál! A legutóbbi ilyen sorsolásra mindössze 100 érvényes pályázat érkezett, úgyhogy rendkívül jók az esélyek!

Mit kell tenni?

1) A Rupert Neve Facebook oldalának rajongója vagy Twitter követőjévé kell lenned. Ha már most is rajongó vagy követő vagy, akkor máris egy lépéssel előrébb vagy a többieknél!

2) Március 9-től kezdve két héten át hét kedvcsináló fotót fognak közölni Neve úr új tervezéséről Facebookon és Twitteren. Ezeket meg kell osztani vagy újra tweetelni március 26-ig bezárólag, ezáltal jogosult leszel megnyerni a 2-es sorozatszámú kúlságot, melyről annyit elárultak, hogy a listaára több mint 3000 dollár lesz (ez hazai bruttó áron jelenleg 870.000.- forint környéke). Szakértőink egyetértenek abban, hogy ez reklámkulcstartónak túlzott lenne, így valami komolyabb, inkább a cég profiljába illő valamiről lehet szó. Tűnés megnyerni! ;)

Az eredeti kiírás itt olvasható.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...