DragonTamás Létrehozva March 17, 2011 Share Létrehozva March 17, 2011 Szavazzatok, és ha lehet, röviden kommentben indokoljátok is meg, hogy miért az adott választ jelöltétek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonTamás Válaszolta March 17, 2011 Szerző Share Válaszolta March 17, 2011 Szavazzatok, és ha lehet, röviden kommentben indokoljátok is meg, hogy miért az adott választ jelöltétek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta March 17, 2011 Share Válaszolta March 17, 2011 Javítottam a pollt (Tamás, nem tudtad utólag szerkeszteni?) és hozzáadtam egy extra opciót, hogy ha valaki már upgrade-elt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonTamás Válaszolta March 17, 2011 Szerző Share Válaszolta March 17, 2011 Javítottam a pollt (Tamás, nem tudtad utólag szerkeszteni?) és hozzáadtam egy extra opciót, hogy ha valaki már upgrade-elt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonTamás Válaszolta March 17, 2011 Szerző Share Válaszolta March 17, 2011 Én már szavaztam, később meg is fogom indokolni a döntést. És bárki azt hinné, nem, nem az Avid rajongásom miatt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta March 18, 2011 Share Válaszolta March 18, 2011 Nem találtam lehetőséget a javításra. Lehetetlen Vagy az előtt nézted, mielőtt moderátorrá neveztelek volna ki. Nézd csak: Akik modernebb géppel rendelkeznek, átkapcsolhatnak WYSIWYG (RTE) szerkesztőre és flash uploaderre, ami két checkboxnyi zsírság: Még egy dolgot tettem: bekapcsoltam, hogy ez a téma értékelhető legyen! És mégvalami: mindenki a beírástól számított 10 percig szerkesztheti a hozzászólását is. Legyen még ikonbonanza is: "Coolness, or what?!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vita Válaszolta March 18, 2011 Share Válaszolta March 18, 2011 Már upgrade-eltem! 1.Haladok a korral 2.Már régóta ezt a programot nyüstölöm, kb 12 éve váltottam Cubase-ről. Azóta is földhözragadt vagyok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta March 19, 2011 Share Válaszolta March 19, 2011 Én is már upgrade-eltem. Hezitáltam sokáig, de aztán úgy gondoltam, hogy önmagában a "kártya-függetlenség" elég nyomós érv. (Amúgy is nagyon szeretem a ProTools-t ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imi Válaszolta June 3, 2011 Share Válaszolta June 3, 2011 Sziasztok! Valaki tudja? Hogy lehet M Protools 7.4-et upgradelni? Sehogy? Nincs értelme? Azt olvastam, meg hallottam --->8, ezután 9... De nem találok ilyen linket ehhez. Köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonTamás Válaszolta June 4, 2011 Szerző Share Válaszolta June 4, 2011 Sziasztok! Valaki tudja? Hogy lehet M Protools 7.4-et upgradelni? Sehogy? Nincs értelme? Azt olvastam, meg hallottam --->8, ezután 9... De nem találok ilyen linket ehhez. Köszi. Ez nem működik? http://shop.avid.com/store/product.do?product=324639693075136 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imi Válaszolta June 5, 2011 Share Válaszolta June 5, 2011 Ez nem működik? http://shop.avid.com/store/product.do?product=324639693075136 Köszi! Azt mondják, az üzletben ez 8 to 9 upgrade.... Bár a leírásban nem találok ilyen kizárólagosságot.... Mi van ha megveszem és nem megy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonTamás Válaszolta June 6, 2011 Szerző Share Válaszolta June 6, 2011 Köszi! Azt mondják, az üzletben ez 8 to 9 upgrade.... Bár a leírásban nem találok ilyen kizárólagosságot.... Mi van ha megveszem és nem megy... Akkor vagy a Kárpáti Zoliékat, vagy a Matókékat kell felhívni, hogy mi a menet. Mindketten hivatalos forgalmazók. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imi Válaszolta June 9, 2011 Share Válaszolta June 9, 2011 Akkor vagy a Kárpáti Zoliékat, vagy a Matókékat kell felhívni, hogy mi a menet. Mindketten hivatalos forgalmazók. Köszönöm szépen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaborvari Válaszolta June 10, 2011 Share Válaszolta June 10, 2011 Ne tévesszen meg senkit az upgrade neve. A 7.4-es upgrade-elésére is alkalmas a boltban kapható csomag! http://www.hs-online.com/hu/Szekvenszer-szoftver-frissites-465/Pro-Tools-LE-8-to-9-Software-Crossgrade-4228.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonTamás Válaszolta March 21, 2011 Szerző Share Válaszolta March 21, 2011 No, ígértem, hogy én is kommentálom a dolgot (ha már eleve én kértem ezt...) Én upgradeltem. Két dolog vezérelt. Nyilván nem titok az én Pro Tools blogom, ez volt az egyik, nem hagyhattam ki az upgradet. A másik az új dolgokról szól. A pro tools 9 óriási előrelépés, még a 8-as verzióhoz képest is. Egyrészt egy halom olyan funkció alap lett, ami régebben keményen fizetős volt (multitrack bd, stb.). Ez mindig jó dolog. Kinyitották a rendszert, tehát bármilyen értelmes hangkártyával lehet használni, ez az ő esetükben nagy lépés. Nagyon sokat tettek a stabilitásért is, és azóta sem állt le a meló. Nekem ezek voltak a fő szempontok. Van még egy utolsó is (ami már a harmadik), amit csak félve írok le, mert már sokszor leidiótáztak emiatt. De, szerintem, ha egy cég nyilvánvalóan igyekszik kiszolgálni a felhasználóit, akkor igenis megérdemli a pénzünket. Tudom, hogy ilyenkor sokan felhördülnek, de tudok sok olyan külföldi kollégámról, aki csak azért vásárolt az első pillanatban upgradet, mert ezzel támogatta a céget (utána még sokáig nyolcast használt). Ez lehet baromságnak tűnik, de hát soha nem mondtam, hogy 100-as vagyok. És végül, egy kis összefoglaló: http://digisample.hu/blog/avid-pro-tools-9/ Itt van táblázat, magyarázat, minden. Hátha így könnyebb mérlegelni. (a kis figurákat meg imádom...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonTamás Válaszolta June 14, 2011 Szerző Share Válaszolta June 14, 2011 Ne tévesszen meg senkit az upgrade neve. A 7.4-es upgrade-elésére is alkalmas a boltban kapható csomag! http://www.hs-online.com/hu/Szekvenszer-szoftver-frissites-465/Pro-Tools-LE-8-to-9-Software-Crossgrade-4228.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
DragonTamás
Szavazzatok, és ha lehet, röviden kommentben indokoljátok is meg, hogy miért az adott választ jelöltétek.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.