Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Lenovo Miix egyszerű samplernek?


djuice

Kérdés

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Ellene:

1. Intel Atom,  2. 2GB DDR3 RAM, 3. 64GB emmc SSD...

Minden olyan szerkezet, amivel csak a csapkodás van és még költeni is kell rá, akármilyen olcsó is, kidobott pénz. (A feladathoz mértem. Ha elmész egy wellnessre, és ott akarsz netezni, talán elmegy.)

Szerintem.

Link to comment
Share on other sites

6 órája írta djuice:

Hahó!

Szerintetek egy ilyen masina 2GB RAM-mal mennyire lehet még alkalmas egyszerűbb stand-alone zenei programokat futtatni? (Pl. SF2 sampler, régebbi Cubase...)

https://www.jofogas.hu/budapest/Lenovo_Miix_2___10_1__tablet___Windows_10___64GB__Fullhd_IPS_78707844.htm

Én ennél sokkal gagyibb WIN tableten futtattam Korg Legacy Collection-t, meg Standalone Korg Editor progikat, Casio PX5S Editort. A processzor típusokhoz nem értek, a tabletet Tesco-ban vettem 13 ezer Ft-ért, szóval képzelheted milyen ratyi volt, csupán a Standalone Editorhoz vettem, de ha már ott volt, kíváncsiságból kipróbáltam a Korg Legacy Standalone szintikkel és értékelhetően ment USB-s midi billentyűvel.

Régebbi progik pl. Cubase nem fognak menni WIN10-en. WIN10 óta kidobhattam az összes régi jól bevált és megvásárolt programomat.

Link to comment
Share on other sites

Ekkor: 2018. 04. 23. at 0:45 írta Koródi Csaba:

ennél sokkal gagyibb WIN tableten futtattam Korg Legacy Collection-t

Köszi! Igazából egy ismerősömnek keresgélnék olcsón valami megoldást mert a kedvenc hangmodulja kifeküdt és valami ilyesmi zeneszerszámnak is befogható dologban gondolkozna, amit netezésre is használhat, meg utazáskor is kézbe vehet. Emléxem pont Te írtál ilyen vonatos workflow ötletelgetésekről... Persze hangszerrel midizéshez ehhez még egy hangkari is kellene majd. A Miix 310-et is nézegetjük, ott már van 4 giga RAM-mal is modell. Ami viszont tény, hogy windowsos tabletekben nehéz nem Atom procisakat találni az alsóbb szegmensben. Mindenesetre e cuccokról net szerte elég jó véleményeket olvasni, persze általános használatot tekintve, nem mint zenei "célgép". Mindenesetre a jóval porosabb eePC-k meg a Vmachine is használhatók voltak ehhez képest is, csak hát a win10 rajta egy xp-hez, linuxhoz képest biztos más működési körülményeket is teremt és talán nem előnyére. :( 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...