wendelmar Létrehozva May 12, 2013 Share Létrehozva May 12, 2013 Windowsoson is futtatható érdekelne. Eddig voltak bejáratott eszközeim de most ezek nekem nem tetszenek. Cdre dolgozok egyébként... Link to comment Share on other sites More sharing options...
str Válaszolta May 15, 2013 Share Válaszolta May 15, 2013 ebből lehet, hogy flamewar lesz de.... használtam már elég sok oprendszert. elmondhatom, hogy láttam mindegyik előnyét és hátrányát. azt viszont sosem értettem, hogy a linux imért jó annak, aki nem programozó beállítottságú. a zenészek általában nem azok, a hangmérnökök sem, szerintem. emulátor alatt futtatni win-es szoftvert... hátbakker, akkor már miért nem teszel fel egy másik vinyóra win-t? és akkor nem eszik annyi procit sem a rendszer, valamint normálisan futnának azok a cuccok, amiket használni akarsz. ha meg linuxra van szükséged pl netezéshez vagy akármilyen más tevékenységhez, hát akkor reboot, átváltasz és szeva'. ami működik az egyik rendszeren, azt miért használnám emulátorral egy másik rendszeren? a mac-re most nem térek rá, de tetszőlegesen behelyettesíthető ott, ahol win-t írtam ...az emberek miért bonyolítják túl a dolgaikat... nem értem Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtones Válaszolta June 26, 2013 Share Válaszolta June 26, 2013 Namost: EDM: Tudom, flamewar coming, de akkor is: Multiband Compressor, és Stereo Bundle, nem is akármilyen: Ezek a motyók EDM-ben szerintem talán a legspecifikusabb cuccok. Másra nem használnám viszont! De elektronikus muzsikához szakít. Tört verzióban warezhuszárok közül senki ne keresse, nem létezik, nem is fog, nem brutális az ára, kifizethető. Mindkettőt használom több más V pluginnal egyetemben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta May 18, 2013 Szerző Share Válaszolta May 18, 2013 mert néztem egy setupot, és ott is az van, a jomox xbase09 bd-t azzal jelformálta nekem meg annó mondtak egy olyat hogy ha egy hangzást le akarok utánozni akkor ugyanazok a cuccok kellenek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NLS Válaszolta May 18, 2013 Share Válaszolta May 18, 2013 ja csak digit a cucc Amúgy miért pont az kell? Nekünk asszem van a stúdióban,nemhasználjuk semmire:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta May 18, 2013 Szerző Share Válaszolta May 18, 2013 ja csak digit a cucc Link to comment Share on other sites More sharing options...
NLS Válaszolta May 18, 2013 Share Válaszolta May 18, 2013 Ezért feleslegesnek tartok új témát nyitni, TC electronic Triple C-nek van-e valami vst alternatívája? Építs egyet:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta May 18, 2013 Szerző Share Válaszolta May 18, 2013 Ki mondta hogy Cubase-t használok? Amúgy Ardour az alternatívája. Egyébként meg én is csak mint külsős szivesebben használnám Mac OSen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta May 18, 2013 Share Válaszolta May 18, 2013 Windows-t meg az hülye aki használ.Én hulye vagyok. Már jópár éve. Valószínuleg ez lehet az oka, hogy még mindig nem értem, miért jobb bármelyik Linux is a Windows - Cubase kombónál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta May 18, 2013 Szerző Share Válaszolta May 18, 2013 Ezért feleslegesnek tartok új témát nyitni, TC electronic Triple C-nek van-e valami vst alternatívája? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta May 18, 2013 Szerző Share Válaszolta May 18, 2013 Nem bonyolítom, csak akkor dualbootból használod win alól a linuxos midi cuccokat? OSX is volt fent a dzsunka laposomon, nem tetszet.(nem azért mert rosszól futott volna hanem sehogy sem ált kézre)Windows-t meg az hülye aki használ. Amúgy várom a mannát(Bitwiget) Egyébként Linuxos megoldásokat is használok, csak maga a linuxos midi cuccokal komolyabb zenét összerakok mint hinnéd ja és "majdnem" olyan mintha analóg lenne.Ez kb ott botránkozik meg hogy van egy patchage progi ahol tetszés szerint kötözgetek össze effektet dobgépet szintit stb ahogy én akarom. Így még nem írtam zenét, hogy csak midi kategóriás cuccokat használtam és azt vettem volna fel de így is lehet írni zenét, és akkor már a zeneszerkesztőd az maga a linux lesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta May 14, 2013 Szerző Share Válaszolta May 14, 2013 Nem csak Segédprogramos programot használok, van ami natív, meg van még "1001" más okom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NLS Válaszolta May 14, 2013 Share Válaszolta May 14, 2013 Ezt mondjuk én se értem... Miert jobb hasznalni Linuxot mindenfele segedprogikkal, mint egy Wint? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta May 14, 2013 Share Válaszolta May 14, 2013 Miert jobb hasznalni Linuxot mindenfele segedprogikkal, mint egy Wint? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta May 13, 2013 Szerző Share Válaszolta May 13, 2013 Több ok miatt kiesik az UAD, Drága (jó mi nem az, abból a pénzből tényleg sok mindent építek de most nem erről vitatkozok...) másik, kétes, hogy linux alatt valami félképp is életre tudom kelteni(wine segítségével, ardour 3 kezeli a windowsos vst-t+FL Studio is viszonylag jól szerepel). 3adik, igaz dsp ami nem rohassza le a processzorom ami nagy bónusz lenne de összehasonlításokat is láttam igaz youtube, de valamilyen szinten csak áthallatszik, volt amelyik szoft plugin jobban, volt amelyik rosszabbul teljesített. Ezzel nem vitázom, élőben kipróbálnám, még ha nem is tartom teknikailag egyenértékűnek az eredeti hw-val. Pultec-EQ egyébként van Linuxra is nativan. http://www.linuxdsp.co.uk/ Lehet osztani róla a véleményt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbitz Válaszolta May 13, 2013 Share Válaszolta May 13, 2013 ha EDM-ben utazol, equalizer teszt (8. perctől, addig Ableton Live): kompresszor teszt nekem spec, mondjuk az *SSL*-ek tetszenek főleg az ssl duende native sorozat http://www.solid-state-logic.com/music/duende%20native/ (ha az UAD kiesik), meg a flux-ok http://www.fluxhome.com/products/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta May 13, 2013 Share Válaszolta May 13, 2013 Én ezekről hallottam ajánlásokat: http://varietyofsound.wordpress.com/vst-effects/ De még le kéne tesztelni őket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wendelmar Válaszolta May 12, 2013 Szerző Share Válaszolta May 12, 2013 Limiterem már van, egyébként most szűkölködök:) UAD nem játszik mert linux, csak tud kezelni windows vst-t is. Nebula ha nem dsp kártyás akkor ránézek. Saját fejlesztésű Stúdiómonitorom is van, szerintem így a természetes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NLS Válaszolta May 12, 2013 Share Válaszolta May 12, 2013 Aztírtad lesznek saját fejlesztésű vasaid,azok hogy állnak? PC-re az UAD,meg a Nebula pluginek használhatóak jól. Windowsoson is futtatható érdekelne. Eddig voltak bejáratott eszközeim de most ezek nekem nem tetszenek. Cdre dolgozok egyébként... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
wendelmar
Windowsoson is futtatható érdekelne.
Eddig voltak bejáratott eszközeim de most ezek nekem nem tetszenek.
Cdre dolgozok egyébként...
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.