Guest loszmenem Létrehozva May 27, 2013 Share Létrehozva May 27, 2013 Érdekel a véleményetek és ha van tapasztalatotok az meg egyenesen isteni lenne két digitális keverőpulttal kapcsolatban. Soundcraft Si Expression 3 Presonus Studiolive 32.4.2 MK2 Elsősorban a hangminőség másodsorban a kezelhetőség és szolgáltatások érdekelnek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Energy Válaszolta May 28, 2013 Share Válaszolta May 28, 2013 Úgy látszik senkinek nincs véleménye. Szerintem a presonus termékei annyira nem ismertek itthon, talán a studio one amiről mindenki hallott, a keverőpultok és a hangkártyák nem túl népszerűek. De ez érthető, mivel nem is nagyon forgalmazzák őket itthon. Ha tudsz angolul, akkor érdemes külföldi fórumokon informálódni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest loszmenem Válaszolta May 28, 2013 Share Válaszolta May 28, 2013 Megnéztem pár videót. A Presonus sokkal kényelmesebb megoldásnak tűnik. A hangzásról nem tudok semmit. 80%-ban az a vége, hogy külföldi fórumra kell írnom. Az AD konverter kérdésben senki nem írta volna le azt amit Silk. Minden tiszteletem érte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
str Válaszolta May 28, 2013 Share Válaszolta May 28, 2013 nagyon szívesen mondanék véleményt, ha ismerném ezeket a cuccokat. de mivel nem ismerem, így csendben maradok és ez a hozzászólásom is tulajdonképpen tökéletesen feleslegesen gyarapítja a szerver forgalmát szerintem azért nem nagyon válaszolnak az emberek az ilyen kérdésekre, mert ezek a cuccok nem feltétlenül az egyszeri-otthoni felhasználónak készültek. persze ha van rá pénz... akkor hajrá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta May 28, 2013 Share Válaszolta May 28, 2013 Szerintem hasonlo kategoria a Behringer is, ami (allitolag) meglepoen jo.En ilyen esetben angolnyelvu forumokat olvasnek, meg "review-kat" kis fenntartassal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamda Válaszolta May 29, 2013 Share Válaszolta May 29, 2013 Nekünk van egy presonus rendszerünk, (firestudio+2 digimax), amit azért vettünk hogy egyszerre fel lehessen venni 24 csatornát, illetve szükség esetén tovább lehet bővíteni duplájára. Ár érték arányban nem rossz a termék. A keverőpultot nem ismerem, csak a saját cuccról tudok véleményt mondani. Az előerősítők elfogadhatóak ennyiért, a konverter szódával, flexibilitás szuper, driver gyatra-nem megbízható, azaz ki kell ismerni és lehet vele dolgozni. Még az elején voltak kellemetlen szituációk, mikor nem ment át a jel a rendszeren, és mindenre gondoltunk csak arra nem hogy bizonyos virtuális faderek "beragadhatnak". Szóval csinál hülyeségeket. Legalább is win-en. Azért szólásra nem Behringer kategória, de amikor megvettük az Uad 4-710 d-t , (ezt már kicsiny stúdiócskánkhoz), akkor megdöbbentő volt a különbség, az előerősítő, konverter minőségének tekintetében. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Guest loszmenem
Érdekel a véleményetek és ha van tapasztalatotok az meg egyenesen isteni lenne két digitális keverőpulttal kapcsolatban.
Soundcraft Si Expression 3
Presonus Studiolive 32.4.2 MK2
Elsősorban a hangminőség másodsorban a kezelhetőség és szolgáltatások érdekelnek.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.