Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Presonus vs Soundcraft digitális keverőpult


Guest loszmenem

Kérdés

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Úgy látszik senkinek nincs véleménye. Szerintem a presonus termékei annyira nem ismertek itthon, talán a studio one amiről mindenki hallott, a keverőpultok és a hangkártyák nem túl népszerűek. De ez érthető, mivel nem is nagyon forgalmazzák őket itthon. Ha tudsz angolul, akkor érdemes külföldi fórumokon informálódni. 

Link to comment
Share on other sites

Guest loszmenem

Megnéztem pár videót. A Presonus sokkal kényelmesebb megoldásnak tűnik. A hangzásról nem tudok semmit. 80%-ban az a vége, hogy külföldi fórumra kell írnom. Az AD konverter kérdésben senki nem írta volna le azt amit Silk. Minden tiszteletem érte.

Link to comment
Share on other sites

nagyon szívesen mondanék véleményt, ha ismerném ezeket a cuccokat. de mivel nem ismerem, így csendben maradok és ez a hozzászólásom is tulajdonképpen tökéletesen feleslegesen gyarapítja a szerver forgalmát :)
szerintem azért nem nagyon válaszolnak az emberek az ilyen kérdésekre, mert ezek a cuccok nem feltétlenül az egyszeri-otthoni felhasználónak készültek. persze ha van rá pénz... akkor hajrá.

Link to comment
Share on other sites

Nekünk van egy presonus rendszerünk, (firestudio+2 digimax), amit azért vettünk hogy egyszerre fel lehessen venni 24 csatornát, illetve szükség esetén tovább lehet bővíteni duplájára. 

Ár érték arányban nem rossz a termék. A keverőpultot nem ismerem, csak a saját cuccról tudok véleményt mondani. Az előerősítők elfogadhatóak ennyiért, a konverter szódával, flexibilitás szuper, driver gyatra-nem megbízható, azaz ki kell ismerni és lehet vele dolgozni. Még az elején voltak kellemetlen szituációk, mikor nem ment át a jel a rendszeren, és mindenre gondoltunk csak arra nem hogy bizonyos virtuális faderek "beragadhatnak". Szóval csinál hülyeségeket. Legalább is win-en. Azért szólásra nem Behringer kategória, de amikor megvettük az Uad 4-710 d-t , (ezt már kicsiny stúdiócskánkhoz), akkor megdöbbentő volt a különbség, az előerősítő, konverter minőségének tekintetében. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...