A/D Létrehozva June 22, 2013 Share Létrehozva June 22, 2013 Akik ott voltak az elsőn, csak azok tudják, hogy a többiek miről maradtak le Azt viszont már kizárólag csak a jövőben lehet felülmúlni, úgyhogy itt az ideje, hogy bejelentsük, miért kell kamuznod a csajodnak, a családnodnak, főnöködnek stb. hogy miért nem érsz rá: 2013. JÚNIUS 29-én lesz a MÁSODIK Szinti Klub. Az esemény részleteit a oda kommenteljetek, ide csak tippeket írjatok a rászorulóknak, hogy mivel menthetik ki magukat. Hiszen azt csak a szintiőrültek képesek belátni, hogy ennél fontosabb evilágon nincs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RátesyMacFerenc Válaszolta June 23, 2013 Share Válaszolta June 23, 2013 Nyaralásban leszek jövő héten :-((((((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta June 24, 2013 Szerző Share Válaszolta June 24, 2013 Esetleg kivihetjük megint a Leipziget... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZAKADAR Válaszolta June 25, 2013 Share Válaszolta June 25, 2013 az jó lesz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta June 29, 2013 Szerző Share Válaszolta June 29, 2013 Gyűlnek a népek! Nagyszerű hangszerek érkeznek. Egy rövid kedvcsinálót mellékelek. Itt a Bass Station II és hoztak meglepibe egy új monitor hangfalat, a Genelec M040-et!!! Meg kell hallgatni. Este 7-ig vagyunk, úgyhogy iparkodástechnika. Éljen a mozgalom! http://youtu.be/_BR9UEA5cVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta June 29, 2013 Share Válaszolta June 29, 2013 Én is ott lennék! Majd talán jovore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma Válaszolta June 30, 2013 Share Válaszolta June 30, 2013 Sziasztok! Remek volt a találkozó, készítettem néhány képet, jó szórakozást hozzá! Akinek kell egyben a pakk, dobjon egy mailt vagy fb üzenetet, és kapja a linket.https://www.facebook.com/media/set/?set=a.266484643492348.1073741825.104421349698679&type=1 Üdv; Soma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta July 1, 2013 Share Válaszolta July 1, 2013 Jó volt megint a Szintiklub. Kár hogy kevés időm volt rá, de ki nem hagytam volna. Azért így is kipróbáltam, meghallgattam 5-6 hangszert Jók a fotók Soma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma Válaszolta July 7, 2013 Share Válaszolta July 7, 2013 Jó volt megint a Szintiklub. Kár hogy kevés időm volt rá, de ki nem hagytam volna. Azért így is kipróbáltam, meghallgattam 5-6 hangszert Jók a fotók Soma! Köszi, és örülök, hogy tetszenek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.