A/D Létrehozva November 5, 2013 Share Létrehozva November 5, 2013 Ezt én sem vártam egy dobgéptől! Muszáj hallani! (Be is került a nord drum 2 terméklapjára) Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta November 6, 2013 Szerző Share Válaszolta November 6, 2013 Ez pedig az előzőn is túltesz. Gyakorlatilag nincs olyan szintik, ami ennél veszedelmesebb zajokra képes. Itt már játszik az új MIDI cc implementálás így az automatika is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius Válaszolta November 6, 2013 Share Válaszolta November 6, 2013 Jó a marketing Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta November 9, 2013 Share Válaszolta November 9, 2013 Be kell valljam ez most felnyitotta a szemem. Valamiért nem jutott eszembe hogy egy dobgépet másra használjak mint a dobok. Pedig van itt egy-két jó példa télleg! Ügyes szerkezet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta November 9, 2013 Share Válaszolta November 9, 2013 Jó a marketing Engem megvett! Majd két év múlva talán lesz ilyenem is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius Válaszolta November 10, 2013 Share Válaszolta November 10, 2013 Be kell valljam ez most felnyitotta a szemem. Valamiért nem jutott eszembe hogy egy dobgépet másra használjak mint a dobok. Hanem? (Nyilván a percussion hangok is ide tartoznak, ahogy eddig is egy dobgépnél) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta November 10, 2013 Share Válaszolta November 10, 2013 Imádom az ilyen (meg más) fémes hangokat, csak itt úgy tunik, hogy szólónak nem olyan tiszta ill. dinamikus. Pl. egy Aphex Twin számban általában is durva zajok, fémes nyikorgások vannak, de laboratóriumi tisztaságban, komoly dinamikával, amire talán a Nord Drum 2 nem képes, legalábbis én még nem hallottam úgy. Vagy jó lenne valami komolyabb dinamikás felvétel "indusztriál" témában, ezzel az eszkozzel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eahk Válaszolta November 22, 2013 Share Válaszolta November 22, 2013 Vajon az egyes verzió és az újabb közt hardveresen mekkora külömbség lehet?Vajon lesz olyan hack, ami felpiszkálja a sima nord drum-ot hasonló szintre?(persze nem a csatornaszámra gondolok,hanem pl. az fm szintézisre stb...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.