A/D Létrehozva December 18, 2013 Share Létrehozva December 18, 2013 A mai nap a Dave Smith Instrument bejelentette a rendkívül népszerű Prophet 12 szintetizátoruk modul verzióját, "Önök kérték!" (Bálint kollegám interpretációjában "Maguk akarták!") alapon. A modul UI-ját kicsit átgondolták hogy ilyen kompakt lehessen. Rackbe is szerelhető, desktop is lehet. A hangja és tudása ugyanaz, viszont sokkal olcsóbb, és ahogy a videóban látható, prímán befér egy táskába. Itt van részletesen. A Prophet 12 egy digitális oszcillátoros, analóg-digitál hibrid szintetizátor fantasztikus, friss hanggal. A Hit Space-ben próbálható és raktárról vihető. A modul megjelenése 2014. január. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merefo Válaszolta December 19, 2013 Share Válaszolta December 19, 2013 Remélem, a DSI rövidesen belefullad abba a sok túlárazott szarba, amit mostanában gyárt Link to comment Share on other sites More sharing options...
syngular Válaszolta December 19, 2013 Share Válaszolta December 19, 2013 Rettenet jó ez a minimalista dizájn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta December 19, 2013 Share Válaszolta December 19, 2013 Rettenet jó ez a minimalista dizájn. Adom én is Bár nekem elsőre hiányzik a karakter modul (girth, air, hack stb) már nem fért rá ahogy látom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.t. Válaszolta December 21, 2013 Share Válaszolta December 21, 2013 Elsőre én túl minimálnak éreztem a felületet. Olyan használhatatlannak tűnt, mint a Mopho vagy aTetra moduloké, de végignézve a videót, ez jóval átgondoltabbnak és tényeleges jól használhatónak tűnik. Remélem a kijelző feletti tekerők nem a Tetra féle körbeforgó kapcsolók, hanem rendes encoderek, vagy mégjobb esetben potméterek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.