A/D Létrehozva January 9, 2014 Share Létrehozva January 9, 2014 Nem tök új hír de hátha valaki lemaradt: az Attack egy speckó dobszintije volt a Waldorfnak. Most Blofeld júzerek számára elérhetővé tették, és hát azt kell mondjam, érdemes dánlódolni! Innen tölthető. (A szekvenszer a Nord Beat iPad-en) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta January 10, 2014 Share Válaszolta January 10, 2014 Ami még fontos:"This set requires Blofeld Keyboard or Blofeld with installed License SL." Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeninjam Válaszolta January 10, 2014 Share Válaszolta January 10, 2014 Ha jól értem, akkor kimondhatjuk, hogy a Rack Attack manifesztálódik a Blofeld testében? (mondjuk mint Kuato az Emlékmásban?) A Rack Attack is a már kész szoftver volt vasra ültetve, nem? Egyébként hurrá! Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta January 11, 2014 Share Válaszolta January 11, 2014 A youtube-os videón elég bénán szól, de a Waldorf oldalán lévő 5 perces demóanyag sokkal inkább meghallgatásra érdemes www.waldorfmusic-shop.de/attackset Link to comment Share on other sites More sharing options...
leslie Válaszolta January 13, 2014 Share Válaszolta January 13, 2014 Nekem volt régen volt egy Waldorf MicroQ szintim, elég sokat keresgéltem róla a neten infókat, valami rémlik hogy a csak firmware-ileg tér el a Rack Attack -től a vas egy az egyben ugyan az! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uborka Válaszolta January 13, 2014 Share Válaszolta January 13, 2014 Nekem volt régen volt egy Waldorf MicroQ szintim, elég sokat keresgéltem róla a neten infókat, valami rémlik hogy a csak firmware-ileg tér el a Rack Attack -től a vas egy az egyben ugyan az! Pontosan. Meg ha jól emlékszem, az Attacken két gombbal kevesebb van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
comp Válaszolta January 15, 2014 Share Válaszolta January 15, 2014 Hoppá én meg azt hittem hogy a Rack Attack csak vsti-ben létezett :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.