A/D Létrehozva June 19, 2014 Share Létrehozva June 19, 2014 Most jelentette be a DSI az új csoda monó szintijét. Rendkívüli képességek egy hibridben: digitális oszcillátorok, de ezúttal klasszikus szűrőkkel ! (Prophet 5 és Oberheim SEM). Rettetentes sztep szekvenszer (32 lépés, 16 sáv), 4 analóg CV be és kimenet, 4 delay, extra hullámformák (köztük supersaw ) döbbenetess modulációs mátrix. Nem is szaporítom a szót, még talán annyit, hogy 1) június július közepétől lesz a Hit Space-ben 2) Csináltam róla egy rendes termékleírást. Emitt olvasható. Amúgy meg meg kell nézni a videóját és meghallgatni, mert nagyon jó Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMarco Válaszolta June 20, 2014 Share Válaszolta June 20, 2014 De az hogy van hogy mono miközben 16 tr seq, vagy sávonként mono és ezért csoda szinti? Az üres wiskys üveg azért kemény ott Dave bácsinak a háttérben! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenSteel Válaszolta June 20, 2014 Share Válaszolta June 20, 2014 1) június közepétől lesz a Hit Space-ben 2) Szia A/D június közepe most van - akkor már van? vagy júliusban lesz? DeMarco-> A 16 sávon nem csak a note-okat lehet modulálni, hanem filtert, lfo-t, minden más egyebet ami ott van a modulációs mátrixban. A DSI Mopho-ban is 4 sáv van emlékeim szerint. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunni Válaszolta June 20, 2014 Share Válaszolta June 20, 2014 Kicsit megalomán a feature lista Nagyon durva cuccnak néz ki 5 perc környékén ott egy EURO Rack modul Dave Sminth és Curtis feliratokkal érdekes Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta June 20, 2014 Szerző Share Válaszolta June 20, 2014 De az hogy van hogy mono miközben 16 tr seq, vagy sávonként mono és ezért csoda szinti? Az üres wiskys üveg azért kemény ott Dave bácsinak a háttérben! a sztep szekvenszerek nem csak hangmagasságot változtatnak, hanem tetszőleges paramétert, pl. lépésenként cutoffot stb. egy sáv egy paraméter. szóval analóg világban a pitch és bármilyen más vezérelhető paraméterek között nincs különbség. dátumot javítottam, július akar az lenni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunni Válaszolta June 21, 2014 Share Válaszolta June 21, 2014 ráadásul mivel van rajta 4 CV kimenet így a szekvencere más szintiket is kényelmesen meg tud hajtani, miközben bőven van elég sáv arra is, hogy a saját paramétereit vezérelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtones Válaszolta July 3, 2014 Share Válaszolta July 3, 2014 Mono Supersaw...? Hehh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta July 4, 2014 Share Válaszolta July 4, 2014 A DSI hangszerek eddig sem a szűkös lehetőségekről voltak híresek, de mostanában rátesznek mégegy lapáttal. Az edig használhatatlanul nehézkes bevitelű szekvenszert rendbe rakták és mostmár a szűrő miatt fagyalgók se fognak tudni kötekedni. Húzós ára van, nem bohóckodásra való. Ezzel lehet modern-vintage, grúvos hangzást vinni laptop mentes zenekarokba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.t. Válaszolta July 4, 2014 Share Válaszolta July 4, 2014 Miért fanyalogtak eddig a szűrő miatt? Szerintem nagyon rendben van a korábbi hangszereik szűrője is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta July 4, 2014 Share Válaszolta July 4, 2014 Nem tudom, én egyet értek. Kérdezd meg az Talán eddig nem volt elég nagy sznob kultusz a márka körül, de "egy Grammytől minden jobban szól" Meghát ugye az a fránya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.