A/D Létrehozva September 22, 2014 Létrehozva September 22, 2014 A Moog oldalán itt található az összeszerelési útmutató ill. kapcsolási rajz. Ide fogjuk továbbá gyűjteni a külső forrásokat. 1
0 wendelmar Válaszolta September 23, 2014 Válaszolta September 23, 2014 (szerkesztve) Minden nemű értelmes audió kapcsolást tudok értékelni ez most jól jött. Relatív primitív kapcsolás és mégis moog Szerkesztette September 23, 2014 wendelmar
0 Adam Burucs Válaszolta September 23, 2014 Válaszolta September 23, 2014 Minden nemű értelmes audió kapcsolást tudok értékelni ez most jól jött. Relatív primitív kapcsolás és mégis moog Van egy filozófia, miszerint, ha ugyanazt a problémát kétféle módon tudod megoldani, akkor mindig az egyszerűbbet kell választani, ha a végeredmény ugyanaz. 2
0 wendelmar Válaszolta September 23, 2014 Válaszolta September 23, 2014 Van egy filozófia, miszerint, ha ugyanazt a problémát kétféle módon tudod megoldani, akkor mindig az egyszerűbbet kell választani, ha a végeredmény ugyanaz. Filtert néztem, szinte ugyanaz mint a tb303-ba. Egyébként igaz a mondás
0 vinnui Válaszolta October 10, 2014 Válaszolta October 10, 2014 Filtert néztem, szinte ugyanaz mint a tb303-ba. Nekem sokkal inkább a Minimoog VCF-jére hasonlít, már csak a resonance/emphasis megoldás miatt is, mert ez a 303-nál teljesen más. 1
0 uniosg Válaszolta January 10, 2018 Válaszolta January 10, 2018 Sziasztok! Pár hónapja vagyok Werkstatt tulaj,tervezgetem hogy bővítem az eszköz állományt. Mit érdemes beszerezni mellé? Elsősorban tanulás céljából Üdv!
0 zorius Válaszolta January 10, 2018 Válaszolta January 10, 2018 2 órája írta uniosg: Sziasztok! Pár hónapja vagyok Werkstatt tulaj,tervezgetem hogy bővítem az eszköz állományt. Mit érdemes beszerezni mellé? Elsősorban tanulás céljából Üdv! Én is dettó. Az MFB Nanozwerg jó kis szinti volt, de már nincs, és ritkaság. Most nemrég kijött modulban is, kicsit továbbfejlesztve. Sub-os VCO (triangle/saw/pulse), multimód VCF, 2 ADSR, morfolható lfo, noise, s&h, CV ki/bemenetek. Werkstattal is nyilván használható gondolom, de ebbe még nem gondoltam bele. Ja, és 250 euró, és még vmi: MIDI-s! Csak egy A-100MNT kell hozzá (50 euró), meg egy házilag barkácsolt ház, és kész. Én erre pályázom most. 1 drága nagyvad helyett próbálok olcsó, kicsi, minőségi, és 100% igazi analóg cuccokat gyűjteni.
Kérdés
A/D
A Moog oldalán itt található az összeszerelési útmutató ill. kapcsolási rajz.
Ide fogjuk továbbá gyűjteni a külső forrásokat.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Szólj hozzá! Ehhez regisztrálj, vagy jelentkezz be!
Regisztrált tagság szükséges a fórumon való részvételhez.
Tagság szerzése
Igényelj tagságot a közösségünkben! Mindez pofonegyszerű!
RegisztrációJelentkezz be!
Már regisztrált tagunk vagy? Itt jelentkezhetsz be!
Bejelentkezés