axon.dust Létrehozva January 22, 2015 Share Létrehozva January 22, 2015 Talán a NAMM eddigi legnagyobb bejelentése http://www.davesmithinstruments.com/product/prophet-6/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta January 23, 2015 Share Válaszolta January 23, 2015 Elég nagyot változott az üzletpolitikájuk. 2800USD A P'08 2100USD és a különbségek nagyjából kiegyenlítik egymást. A gomb/funkció dolgot nem több gombal, hanem sokkal kevesebb lehetőséggel oldották meg. Amúgy tök jó és én is így csinálnám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta January 23, 2015 Share Válaszolta January 23, 2015 Ha nem sequential (a circuits miért maradt le?) lenne ráírva, csak simán dave smith, akkor akár dév szokásos évi két új szintijéből az egyiknek is felfoghatnánk. Hangra, külsőre semmi nincs benne, ami ne pont olyan lenne mint a többi dsi cucc. Milyen érdekes, hogy elég egy névváltás a szenzációhoz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wakeman Válaszolta January 23, 2015 Share Válaszolta January 23, 2015 Ha nem sequential (a circuits miért maradt le?) lenne ráírva, csak simán dave smith, akkor akár dév szokásos évi két új szintijéből az egyiknek is felfoghatnánk. Hangra, külsőre semmi nincs benne, ami ne pont olyan lenne mint a többi dsi cucc. Milyen érdekes, hogy elég egy névváltás a szenzációhoz. Semmi nincs benne?! Te meghallgattad a cuccot? Tőlem nagyon messze áll a Dave Smith hangszerek karaktere (nekem valahogy vékonyak és sterilek általában - bocsi), de ilyen szerelmes analóg poliszintibe a Roland JX és a Korg DW-8000 óta nem voltam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta January 24, 2015 Share Válaszolta January 24, 2015 Hogyne, meghallgattam. Szép hangja van, de benne van ugyanaz a sterilitás mint a többi dsiben, vco-k ide vagy oda. Nekem legalábbis ez a benyomásom. Ettől még persze bizonyára nagyon jó minőségű hangszer - ennyiért mondjuk ez a minimum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsole Válaszolta January 24, 2015 Share Válaszolta January 24, 2015 Minimum 5 oktáv... vagy túl nagy elvárás lenne..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta January 30, 2015 Share Válaszolta January 30, 2015 Érdekes, de a DSI cuccokról nekem soha nem a sterilitás jutott az eszembe, szerintem nagyon karakteres hangjuk van, csak nem a legbrutálisabbak közül valók. Steril számomra kissé pölö a Bass Station amíg csak az alap LP filtert-t használja, az Andromeda nagyon, és az Elektron A4 is lehet steril, ha csak az egyik LP szűrőt (ami nem is lehetséges valójában) torzító, resonance túlhajtás, sync és noise nélkül használ az ember. De a DSI cuccoknak a sajátos szűrőjük, az overdrive pótlékuk, osc sync és tsai felismerhető azaz egyedi hangot kölcsönöz - már ha másnak is ez jelenti a karakterességet. Szerintem jobban felismerhető a hangja mint a Pulse2-nek, pedig annak is karakteres a hangja (és annak "jobb" is). Nyilván az egyik legkarakteresebb hangú analóg az MS-20. Talán ez utóbbiban biztosan egyetért velem bárki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta January 31, 2015 Share Válaszolta January 31, 2015 (sőt ha jobban belegondolok a monofónok közül nekem a Pro2 kellene a legjobban, ha nem volna ilyen horror ára, de azért az árért - sőt olcsóbban - sokkal jobban megéri egy Moog sub37) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta February 5, 2015 Share Válaszolta February 5, 2015 Nyilván az egyik legkarakteresebb hangú analóg az MS-20. Talán ez utóbbiban biztosan egyetért velem bárki. Kiegészítve még hirtelen a Polivoks-al és az EDP Wasp-al gyorsan (és még lehetne folytatni a sort), de igaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta March 6, 2015 Share Válaszolta March 6, 2015 A márkanevet illetően ilyenről, mint ahogy ez történt még nem hallottam: https://www.youtube.com/watch?v=oFiXy2IJliA&t=70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.