A/D Létrehozva April 16, 2015 Share Létrehozva April 16, 2015 25 éve nem gyártott a Roland analóg szintetizátort. Ma azonban a Messén élőben is láthattuk a Malekko Heavy Industries nevű cég együttműködésének eredményét, a System 500-at, mely a dicső múltú System 100m és 700 moduláris Rolandokra emlékeztet. Még elnevezésben is! Ez volt az eredeti: Ez meg az eurorack formátum (nagyon rossz viccel élve 500-as formátumú változatok) A modulok pedig ezek: 512: dual oscillator 521: dual filter 540: dual ADSR / LFO 530: dual VCA 572: phaser / analog delay / gate delay -> ez hallható a demóban is Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta April 16, 2015 Share Válaszolta April 16, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilobeat Válaszolta April 16, 2015 Share Válaszolta April 16, 2015 Mindent csinálnak, csak amit várnánk, TR-t meg Juno-t nem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta April 16, 2015 Szerző Share Válaszolta April 16, 2015 Mindent csinálnak, csak amit várnánk, TR-t meg Juno-t nem. A többes szám első személlyel nem értek egyet. Én részint ennek jobban örülök (sokkal többre tartom a system 100m-et és a 700-at), másfelől ott az új szintijük a JDXA. TR-nek meg az AIRA. Minekután már vagy huszonhat TR klónnal volt dolgom, plusz ismerem a jobb hangkönyvtárakat, nem gondolom, hogy a TR-8 profi villanyzenei környezetben ne lenne elég jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta April 17, 2015 Share Válaszolta April 17, 2015 Én részint ennek jobban örülök (sokkal többre tartom a system 100m-et és a 700-at). Dehát te folyton leszólod a modulárt, nem? Nem gondolom, hogy a TR-8 profi villanyzenei környezetben ne lenne elég jó. Egy full digit cuccnak nem sok köze van az eredeti TR-hez, akárhogy is bűvészkednek vele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta April 17, 2015 Share Válaszolta April 17, 2015 Nagyon kíváncsi vagyok ezekre a modulokra, mert nekem szinte az összes 100M modulból van duál klónom és nagyon szeretem őket. Kb legjobb VCA, legjobb ADSR, ami DIY elérhető. Azon agyaltam viszont - nem tudom AD, van-e erről infód - hogy ezekhez mennyi köze van a Roland-nak valójában. Tényleg dolgoztak is rajta, vagy csak odaadták a rajzokat meg a nevüket és a Malekko-s srácok hozták össze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilobeat Válaszolta April 17, 2015 Share Válaszolta April 17, 2015 TR-nek meg az AIRA. Minekután már vagy huszonhat TR klónnal volt dolgom, plusz ismerem a jobb hangkönyvtárakat, nem gondolom, hogy a TR-8 profi villanyzenei környezetben ne lenne elég jó. Nyílvánvalóan azért ilyen "olcsó" az eredeti 808, 909 és azért figyel ott mindenkinél. Az AIRA-tól 3 per után megfájdul a fejem annyira élesen bántó a hangja, de az ehhez passzoló visítós elektró szerencsére már kiment a divatból. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.