DeMarco Létrehozva May 20, 2015 Share Létrehozva May 20, 2015 (szerkesztve) Találtam 2 keményvonalas tud. anyagot a modulhoz kapcsolódóan a szintézisről. ACHTUNG! Csak erős idegzetű hardcore szintimérnököknek! morphing.zip Szerkesztette May 20, 2015 DeMarco Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bzone Válaszolta September 14, 2015 Share Válaszolta September 14, 2015 Esetleg valakinél eladó Morpheus? Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DeMarco Válaszolta September 18, 2015 Szerző Share Válaszolta September 18, 2015 Kizárt! Ezmég az ebayen is ritka madár. Aki beszerezte, 10 körömmel védi. Esetleg egy Audity 2000-et fogj ki, az volt az utódja. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 bgrassfield Válaszolta September 21, 2015 Share Válaszolta September 21, 2015 Illetve még ezt a technológiát alkalmazza az Ensoniq Fizmo is. Bizonyos határokon belül egy nagyon hasonló morph-hatást lehet elérni a Proteus 2000 alapú masinákkal is, én egy XL7 tulajdonosaként kísérleteztem ilyesmivel. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DeMarco Válaszolta April 23, 2016 Szerző Share Válaszolta April 23, 2016 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Hadron Válaszolta April 23, 2016 Share Válaszolta April 23, 2016 (szerkesztve) Ez a legjobb demo a youtubon a Morpheusról. Nagyon inspirálóak ezek a hangok. Talán ez az egyik legjobb digitális szintetizátor, amit valaha hallottam, a testvérével az Ultra Proteus-al együtt. Szerkesztette April 23, 2016 Hadron 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DeMarco Válaszolta April 23, 2016 Szerző Share Válaszolta April 23, 2016 1 órával ezelőtt írta Hadron: a testvérével az Ultra Proteus-al együtt Az ha jól tudom a Proteus ROM-okat (1, 2, 3) öntötte nyakon a Z-plane filterekkel, de a Morpheus egy teljesen egyedi 16 megás PCM ROM-ot kapott, meg több formánstáblát is. Szerintem az az izgalmasabb! Valaki újkori árán épp hirdeti itt az apróban amúgy! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 banduc58 Válaszolta April 26, 2016 Share Válaszolta April 26, 2016 Ekkor: Monday, September 14, 2015 at 10:44 írta bzone: Esetleg valakinél eladó Morpheus? Helló igen, nekem van egy ilyen üdv András Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta April 7, 2019 Share Válaszolta April 7, 2019 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
DeMarco
Találtam 2 keményvonalas tud. anyagot a modulhoz kapcsolódóan a szintézisről.
ACHTUNG!
Csak erős idegzetű hardcore szintimérnököknek!
morphing.zip
Szerkesztette DeMarcoLink to comment
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts