élő (elektromos) zongora performance (+aerial hoop akrobatika, de ez a kérdés szempontjából mindegy) fénnyel való kíséretének megoldásában kérném a segítségeteket.
A legtöbb fényvezérlő szoftver rendelkezik a képességgel, hogy egy bizonyos midi note vagy system message érkezésekor elindít egy fényprogrammot. Viszont én azt szeretném, hogy ez legyen komplexebb, vagyis ha elérek a számban egy bizonyos részhez és leütök egy speciális akkordot, illetve szekvenciát, akkor keletkezzen egy trigger, mely elindítja az egyes programmokat.
Tudtok olyan megoldásról, mely felismer egy ilyen szekvenciát és akkor csinál valamit? (Ideális esetben egy midi message-t vagy note-ot, de ez már szinte mindegy is )
Leginkább maces megoldás érdekelne, a fényvezérlő progi is macen fut.
Kérdés
Attila Skyler Magyari
Sziasztok,
)
élő (elektromos) zongora performance (+aerial hoop akrobatika, de ez a kérdés szempontjából mindegy) fénnyel való kíséretének megoldásában kérném a segítségeteket.
A legtöbb fényvezérlő szoftver rendelkezik a képességgel, hogy egy bizonyos midi note vagy system message érkezésekor elindít egy fényprogrammot. Viszont én azt szeretném, hogy ez legyen komplexebb, vagyis ha elérek a számban egy bizonyos részhez és leütök egy speciális akkordot, illetve szekvenciát, akkor keletkezzen egy trigger, mely elindítja az egyes programmokat.
Tudtok olyan megoldásról, mely felismer egy ilyen szekvenciát és akkor csinál valamit? (Ideális esetben egy midi message-t vagy note-ot, de ez már szinte mindegy is
Leginkább maces megoldás érdekelne, a fényvezérlő progi is macen fut.
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.