paperboy Létrehozva December 10, 2017 Share Létrehozva December 10, 2017 Sziasztok! Nem az első vasam de jellemzően inkább VA és samplerben vagyok otthon, ezért a segítségeteket kérem. Lett egy Ensoniq Sqr -em és azonnal meggyőzött a hangja, szóval természetesen bele is szerettem. Nem sikerült még editor programot izzítanom hozzá de nagyon szeretnék piszkálni benne szóval rá szeretnék gyúrni a lehetőségekre. Kinek van tapasztalata? Melyik szoftverrel próbálkozzak? Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NeoC Válaszolta December 10, 2017 Share Válaszolta December 10, 2017 Nemigen van hozza. dawon keresztul a midi CC- tabla szerint probalkozhatsz, de inkabb a sajat kis display/menu lesz a megoldas. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Szodike Válaszolta December 10, 2017 Share Válaszolta December 10, 2017 MidiQuest? http://www.squest.com/Products/MidiQuest11/Instruments/EnsoniqSQR/index.html 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 g0001 Válaszolta December 10, 2017 Share Válaszolta December 10, 2017 Szia! Én régen ezt használtam: http://www.ksedit.com/ Talán még most is munkára lehet fogni... 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Pityu Válaszolta December 10, 2017 Share Válaszolta December 10, 2017 3 órája írta paperboy: Sziasztok! Nem az első vasam de jellemzően inkább VA és samplerben vagyok otthon, ezért a segítségeteket kérem. Lett egy Ensoniq Sqr -em és azonnal meggyőzött a hangja, szóval természetesen bele is szerettem. Nem sikerült még editor programot izzítanom hozzá de nagyon szeretnék piszkálni benne szóval rá szeretnék gyúrni a lehetőségekre. Kinek van tapasztalata? Melyik szoftverrel próbálkozzak? Szia, Elküldtem priviben a Sound Quest programot 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 paperboy Válaszolta December 19, 2017 Szerző Share Válaszolta December 19, 2017 Kösz. Megy a progi de valami rendszerszintű anomália lehet itthon. Egyik szintimet sem látja a gépem. Még azt sem amit régen a sounddriverrel tudtam. Ez mitől lehet? Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 paperboy Válaszolta December 20, 2017 Szerző Share Válaszolta December 20, 2017 No végre összejött. Még ismerkedek a szoftverrel de működik. Hol találok hangszíneket a neten? Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
paperboy
Sziasztok!
Nem az első vasam de jellemzően inkább VA és samplerben vagyok otthon, ezért a segítségeteket kérem.
Lett egy Ensoniq Sqr -em és azonnal meggyőzött a hangja, szóval természetesen bele is szerettem.
Nem sikerült még editor programot izzítanom hozzá de nagyon szeretnék piszkálni benne szóval rá szeretnék
gyúrni a lehetőségekre. Kinek van tapasztalata? Melyik szoftverrel próbálkozzak?
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts