Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Új hangkönyvtárak


oldbrian

Kérdés

gondoltam csinálok egy topic-ot ahová az érdekesebbnek tűnő újdonságokat be lehet linkelni, aztán meglátjuk van-e érdeklődés erre :)

nem tudom kit mennyire hat meg, de ahogyan 2009 a vonósok, 2010 a kórusok, úgy 2011 a jelek szerint a rézfúvósok éve lesz/lett. a VSL az év elején jött ki a Dimension Brass könyvtárával ( http://www.vsl.co.at/en/65/71/1942/1596.vsl ), a CineSamples pár hete a CineBrass-szal ( http://cinesamples.com/products/cinebrass/ ), valamikor Kirk Hunter is jön újdonsággal ( http://www.kirkhunterstudios.com/products_cbrs_ii.html ) és a jelek szerint az EW Hollywood Brass is a célegyenesbe fordult ( http://www.soundsonline.com/Hollywood-Brass ). utóbbihoz releváns, hogy ezzel párhuzamosan a Play is kap egy 3.0-ás arculatemelést, főleg a Mac-esek örülhetnek (néhány évvel a PC után ez is 64 bites lesz végre), sokat gyorsítanak a hangszer betöltéseken stb., de alapvetően csak meglévő funkciókat javítanak, nincs új feature.

a többi sok új hangkönyvtár közül amit érdemes szerintem kiemelni az a Spitfire Audio Albion-ja. ők alapvetően privát könyvtárakat csináltak eddig, az Albion lesz az első, ami egy kis kóstolót ad arról, hogy azok milyenek is lehetnek (a Harp és a Percussion nem fedte át a rendelésre készített kínálatot). röviden egy Symphobia jellegű dologról lenne szó, együtt felvett szekciók, legato, effektek és lényegesen barátságosabb ár. részletekért érdemes megnézni a honlapjukat ( http://www.spitfireaudio.com/albion.html ), illetve a VI-control-on vannak már audio demo-k és patch list is ( http://www.vi-control.net/forum/viewtopic.php?p=3571337#3571337 ).

Link to comment
Share on other sites

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...