Szodike Létrehozva October 19, 2018 Share Létrehozva October 19, 2018 Sziasztok! Van valakinek valamilyen jól bevált megoldása a cigarettaszagú/dohos/stb... elektronikai eszközök szagtalanítására? Vettem egy hangszert, és igaz még csak egy hónapja volt az előző tulajnál, de ennyi idő elég volt, hogy rettenetesen cigiszagú legyen. Segítsetek, mert ilyen hidegben már a folyamatosan nyitva tartott ablak nem megoldás Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Válaszolta October 19, 2018 Share Válaszolta October 19, 2018 Külsőleg megpróbálnám ezzel: https://shop.rossmann.hu/domol-tisztitokendo-citrom-50-db A belső nyákra nincs tippem... Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta October 19, 2018 Share Válaszolta October 19, 2018 Nyákra mehet a boltból kapható mosó, amivel a fluxot szokták takarítani. Off kicsit, de fura, mármint nekem, dohányosként ez a dolog. Mi nem dohányzunk a lakásban, most már a gyerek miatt, de mikor beköltöztünk és nem volt kölök, akkor sem fordult meg a fejemben. Családban nem is divat sehol a benti bagó, nem is sok helyen látom ezt magam körül. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta October 19, 2018 Share Válaszolta October 19, 2018 Amúgy milyen hangszer? Lehet nem a burkolat / nyák vette be a szagot. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf Válaszolta October 19, 2018 Share Válaszolta October 19, 2018 Én is dohányzom, igaz már e cigi, de egyik vst hangszerem sem vette át a füstöt... 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoC Válaszolta October 19, 2018 Share Válaszolta October 19, 2018 1 órával ezelőtt írta snaper: Nyákra mehet a boltból kapható mosó, amivel a fluxot szokták takarítani. Off kicsit, de fura, mármint nekem, dohányosként ez a dolog. Mi nem dohányzunk a lakásban, most már a gyerek miatt, de mikor beköltöztünk és nem volt kölök, akkor sem fordult meg a fejemben. Családban nem is divat sehol a benti bagó, nem is sok helyen látom ezt magam körül. Hasonkeppen....:) se lakasban, se studioban. de, ha probatermet is megjart hangszer, akkor meg beszaradt sor is lehet benne.... es ez meg a jobbik eset....:) Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post NeoC Válaszolta October 19, 2018 Popular Post Share Válaszolta October 19, 2018 (szerkesztve) Egyszer vettem valami hangszert, ami elemrol is ment. Sose hasznaltam ugy, mert volt tapja is. Egyszercsak megis ki lett nyitva az elemtarto, es egy egeszen tekintelyes adag “cucc” volt ottfelejtve. Elkepzeltem a feledekeny embert, ahogy vagy rajon erre de nem mer felhivni, vagy csak keresi es keresi, mint Renton a Trainspottingban....:) Szerkesztette October 19, 2018 NeoC 1 5 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szodike Válaszolta October 20, 2018 Szerző Share Válaszolta October 20, 2018 Köszi mindenkinek az ötleteket, sztorikat - az az "ott felejtett cucc" bearanyozta a szombat reggelt Szétszedni sajnos nem tudom, még garanciális (egy hónapos a kicsike), de már most érezhetően csökkent a szobát belengő "illat". Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts