nemethchek Létrehozva December 5, 2018 Share Létrehozva December 5, 2018 Intel Core i5-6440HQ notebook CPU megfelelő választás szerintetek a következőkhöz? Ableton Live 10 + max for live effektek, néhány 3rd party vst plugin. Előtte Intel Core i5-4590 desktop processzorral dolgoztam. Annak a teljesítménye kielégítő volt számomra. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KraD Válaszolta December 5, 2018 Share Válaszolta December 5, 2018 HP 8570W (ez még mindig odabaxos) 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KraD Válaszolta December 5, 2018 Share Válaszolta December 5, 2018 eddig ezt nem lattam: "Rezsó Szexualizáló" 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 KraD Válaszolta December 5, 2018 Share Válaszolta December 5, 2018 epp a heten akartam egy ilyen 8570W-t venni.. elmentem penzert... aztan jol feltartottak valami hulyeseggel es mire visszamentem 3-4 ora mulva mar elvittek... marad a w520 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JánosHorváth Válaszolta December 5, 2018 Share Válaszolta December 5, 2018 (szerkesztve) Baszki, nem is értem, Ableton vásárláshoz pontos géptípusokkal geciztek ? Szerkesztette December 5, 2018 JánosHorváth Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Irw Válaszolta December 6, 2018 Share Válaszolta December 6, 2018 10 órája írta JánosHorváth: Baszki, nem is értem, Ableton vásárláshoz pontos géptípusokkal geciztek ? Ha egyszer véleményük szerint ezek a típusok a legjobban megérősek a kívánt célhoz... miért ne? Gondolom tapasztalatból beszélnek. 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nemethchek Válaszolta December 6, 2018 Szerző Share Válaszolta December 6, 2018 Más processzor alternatíva: Intel Core i5 6820HQ Intel Core i7 4810MQ Vélemény? Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 snaper Válaszolta December 6, 2018 Share Válaszolta December 6, 2018 Én egy 3.1-es MacPro-val fejlesztek Ableton alá az elég... Nem tudom érdekes-e, de legalább a korából viszonyíthatsz 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JánosHorváth Válaszolta December 8, 2018 Share Válaszolta December 8, 2018 Ekkor: 2018. 12. 06. at 8:57 írta Lacika: apám neked mi bajod? Bevallom őszintén, magam sem értem a magvas hozzászólásomat. Valami más témával kapcsolatban összezavarodhattam. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
nemethchek
Intel Core i5-6440HQ notebook CPU megfelelő választás szerintetek a következőkhöz?
Ableton Live 10 + max for live effektek, néhány 3rd party vst plugin.
Előtte Intel Core i5-4590 desktop processzorral dolgoztam. Annak a teljesítménye kielégítő volt számomra.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts