djuice Létrehozva March 15, 2019 Share Létrehozva March 15, 2019 Hali! Valaki próbálta már ezt a kombinációt? Működhet jól? (úgy értve nem a neten látható office, meg outlook emulátor érdekel ios alatt, hanem hogy ios helyett rátelepített windows és futnak-e rajta a zenei szoftok?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta March 15, 2019 Share Válaszolta March 15, 2019 29 perccel ezelőtt írta djuice: Hali! Valaki próbálta már ezt a kombinációt? Működhet jól? (úgy értve nem a neten látható office, meg outlook emulátor érdekel ios alatt, hanem hogy ios helyett rátelepített windows és futnak-e rajta a zenei szoftok?) Nem tudom, hogy egyáltalán létezik-e, de az a gyanúm - látatlanban -, hogy nincs, a normál meg nem fog futni rajta, mert más architektúra. Ez olyan, mintha inteles gépre szeretnél HP unixot, vagy Sun-SPARC-Solarist feltenni. (Vagy MacOS-9-et, ami powerPC-n futott.) Max. valamilyen emulátoron, virtuális gépen. Az meg semmire nem jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas73 Válaszolta March 18, 2019 Share Válaszolta March 18, 2019 Miért akarnál windows-t iPadra, hisz vannak windows-os táblagépek, és azokon általában futnak a zenei szoftok, és talán az áruk is barátságosabb?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuice Válaszolta March 18, 2019 Szerző Share Válaszolta March 18, 2019 4 órája írta Jonas73: vannak windows-os táblagépek... Nos, az 50-70 ezres alap win tabok kis memóriával és gyenge cpu-val vannak. Ami meg már használható is, az vagy marha drága már (használtan is pl.) és/vagy böszme kijelzője van, ami tabletnek már kényelmetlen... Így elgondolkodtam, mivel belefutottam a win on ipad érdekességbe, hogy talán régóta használhatja akár itt is valaki, csak nem tudok róla. És azért egy 10"-os ipad ma azért már megúszható 40-50 pénzből, volt is 1 pár éve, csak én az ios-t meg a macos-t nem bírom megszokni = maradunk a windowsnál. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
djuice
Hali!
Valaki próbálta már ezt a kombinációt? Működhet jól?
(úgy értve nem a neten látható office, meg outlook emulátor érdekel ios alatt, hanem hogy ios helyett rátelepített windows és futnak-e rajta a zenei szoftok?)
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.