djuice Létrehozva March 15, 2019 Share Létrehozva March 15, 2019 Hali! Valaki próbálta már ezt a kombinációt? Működhet jól? (úgy értve nem a neten látható office, meg outlook emulátor érdekel ios alatt, hanem hogy ios helyett rátelepített windows és futnak-e rajta a zenei szoftok?) Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bendi Válaszolta March 15, 2019 Share Válaszolta March 15, 2019 29 perccel ezelőtt írta djuice: Hali! Valaki próbálta már ezt a kombinációt? Működhet jól? (úgy értve nem a neten látható office, meg outlook emulátor érdekel ios alatt, hanem hogy ios helyett rátelepített windows és futnak-e rajta a zenei szoftok?) Nem tudom, hogy egyáltalán létezik-e, de az a gyanúm - látatlanban -, hogy nincs, a normál meg nem fog futni rajta, mert más architektúra. Ez olyan, mintha inteles gépre szeretnél HP unixot, vagy Sun-SPARC-Solarist feltenni. (Vagy MacOS-9-et, ami powerPC-n futott.) Max. valamilyen emulátoron, virtuális gépen. Az meg semmire nem jó. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jonas73 Válaszolta March 18, 2019 Share Válaszolta March 18, 2019 Miért akarnál windows-t iPadra, hisz vannak windows-os táblagépek, és azokon általában futnak a zenei szoftok, és talán az áruk is barátságosabb?! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta March 18, 2019 Szerző Share Válaszolta March 18, 2019 (szerkesztve) 4 órája írta Jonas73: vannak windows-os táblagépek... Nos, az 50-70 ezres alap win tabok kis memóriával és gyenge cpu-val vannak. Ami meg már használható is, az vagy marha drága már (használtan is pl.) és/vagy böszme kijelzője van, ami tabletnek már kényelmetlen... Így elgondolkodtam, mivel belefutottam a win on ipad érdekességbe, hogy talán régóta használhatja akár itt is valaki, csak nem tudok róla. És azért egy 10"-os ipad ma azért már megúszható 40-50 pénzből, volt is 1 pár éve, csak én az ios-t meg a macos-t nem bírom megszokni = maradunk a windowsnál. Szerkesztette March 18, 2019 djuice Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
djuice
Hali!
Valaki próbálta már ezt a kombinációt? Működhet jól?
(úgy értve nem a neten látható office, meg outlook emulátor érdekel ios alatt, hanem hogy ios helyett rátelepített windows és futnak-e rajta a zenei szoftok?)
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts