Jump to content
Ménemszól.hu

MEGNYITOTT A 2011-ES HANGFOGLALÁS!


A/D

Recommended Posts

Kedves Fórumozók!

Ezévben szeptember 30-október 2-ig rendezik meg a budapesti SYMA Csarnokban a legnagyobb hazai szakmai kiállítását. Közel 100 cég fogja programokkal, eszközökkel szórakoztatni a zenélés után érdeklődőket (hogy kik, és mit, arról itt tudsz tájékozódni).

Az érdeklődők hozzászólásait, meglátásait várjuk ide. A forgalmazók cikkeinek, anyagainak, híreinek az eggyel efeletti fórumban fogunk helyet adni, hogy mindent a maga helyén beszéljünk meg.

A programokról, egyéb körülményekről a rendezvény hivatalos honlapján olvashattok.

Jó eszmecserét, és jó szórakozást a kiállításhoz!

Link to comment
Share on other sites

A napokban érkező UAD2 solo-kból lesz kint néhány nálatok a Hangfoglaláson? Mert Csütörtökön nem vagytok nyitva, Pénteken meg már ott vagytok, illetve hétvége miatt pont kapóra jönne a dolog mert amúgy is kinéz az ember... Szal, nekem kéne egy példány valahogyan...

Ez talán nem titok, lesz nálunk UAD-2, demózzuk is, próbálható is. Ha neked pont most kell, megoldjuk, akár csütörtökön is.
Link to comment
Share on other sites

Nekem úgy lett volna jó hogy ott a kiállításon fizettem volna ki és hoztam volna el egy adott időpontban, mert sajnos hétköznap nem oké nekem annyira. Csak gondoltam megkérdezem hátha visztek ki magatokkal UAD2 pakkokat de, ha nem akkor majd megoldom a hagyományos megrendelés vagy személyes vétel formályában....

köszi.

amúgy melyik napon lesz a nagyobb UAD-2 demonstráció?

Link to comment
Share on other sites

Én nagyon kiváncsi vagyok a Roland Jupiter 80-ra elég drága ahoz képest hogy se seq nincs benne se semmi ami egy ilyen kategóriájú hangszernél... Viszont a leirás szerint nagyon valóságos a hangszine... Nagyon kiváncsi vagyok rá.... Remélem nem messze lesz tőle a Kronos vagy az XF hogy összetudjam hasolítani :D

Link to comment
Share on other sites

Tegnap káosz volt, ma viszont szigorítottak a hangerőkorlátok betartásán, így ma már lehet rendesen hangszert próbálni. Persze nem ugyanaz mint a boltban, nyugodt körülmények között. De akinek bejön ez a zsibvásár fíling, meg szeret hangszerekről beszélgetni egy különleges alkalomkor, illetve azért a látvány....nos, annak itt a helye :)

Link to comment
Share on other sites

Én is tegnap voltam, tetszett meg minden de a próbálgatás valóban nehézkes volt. A HS standjára voltam nagyon kíváncsi de sajnos csalódás volt. Tudom, hogy kevés a hely meg minden de mindenképp hibának tartom, hogy egy állványon fent volt 3 szinti, amelyből ha egyet valaki éppen próbálgatott a többihez már senki nem fért hozzá. A kurzweil szintiket is ki szerettem volna próbálni, álltam vagy 20 percet egy "tesztelő" háta mögött majd gondoltam visszajövök később hátha nagyobb sikerem lesz, nem lett.. hagytam is a francba az egészet. A Korg satndján legalább külön-külön voltak a hangszerek, volt 2 Kronos is és kényelmesen ki is tudtam próbálni, ultra brutál a hangszer nem mellesleg.

Más negatív dolog nem ért, megérte kimenni a kiállításra de valahogy kicsit többre kicsit profibbra számítottam. Ez van.. <_<

Link to comment
Share on other sites

Pityu, ez jó meglátás, abszolút egyetértek a kifogásoddal. Bármit is csinálunk a jövőben, ezt a paramétert számításba fogjuk venni. Az ezévi Hangfoglalás legfontosabb hozama az, hogy kicsit még jobban megismertük az ügyfeleinket, hogy mi érdekli őket, mennyire felkészültek a termékekkel kapcsolatban, illetve a szokásaik a bolt- és workshop látogatásokat illetően. Ebből össze fog állni egy kép, amire majd kitalálunk valamit. Mondom, az, hogy 4 vagy 5 éve van rendes nemzeti szakkiállításunk rengeteget segít abban, hogy megtaláljuk a helyes utat, így abszolút igazoltnak látom a létjogosultságát. És ez egyre inkább megerősít abban, hogy sűrűsítenünk kellene a "Lakossági..." klubsorozatunkat, esetleg hétvégére tenni... Gondolkodunk. Valószínűleg kezdetnek rendezni fogunk valami közvéleménykutatást, amiből kiderülhetne, hogy az ügyfeleink mikor tudnának/szeretnének bennünket látogatni leginkább.

Link to comment
Share on other sites

"Valószínűleg kezdetnek rendezni fogunk valami közvéleménykutatást, amiből kiderülhetne, hogy az ügyfeleink mikor tudnának/szeretnének bennünket látogatni leginkább."

És legfőképp, hogy hol? Szerintem jó ötlet lenne egy országos turnét is rendezni a nagyobb városokban, véleményem szerint még több érdeklődőt lehetne "megfogni" 1-1 ilyen rendezvénnyel. Biztosan mondhatom, hogy többen a távolság miatt nem jöttek el a kiállításra még ha nem is olyan nagy a mi kis országunk :)

Szerintem vonzó lehet pld. a megyeszékhelyeken megrendezett kiállítás vagy valami hasonló. Ok tudom ez plusz költség Nektek de véleményem szerint megérné. Vagy ki tudja ? :) Csak egy ötlet volt.

Link to comment
Share on other sites

Szombati személyes élményem, véleményem...

Remek felhozatal volt...amit próbálni kívántam egy-két kivétellel sikerült.

Bár nem zongorista kezeimmel a kalapács mechanikák rengetegében..:) Kurzweil Pc3K8 - nagyon jónak tűnik, még a 11 éves kishúgom is élvezettel nyomta rajta a zongora leckét...:) De ami nagyon veri a mezőnyt részemről az a Nord Stage 2(!).

Jupiter80 - Hát bizony, nekem csalódás...árához képest pláne...Inkább egy JV 2080 modul és szerintem ugyanott vagyok (sőt...).

Korg Kronos - Nagyon bejött...(Bár nem a Hitspace standon próbáltam, mert nekem méretileg az már magasan volt..:))

Voyager XL - Jó volt látni...(((Szerintem egy 190cm magas embernek is nehézkes lett volna...:) Talán áram alatt sem volt...De semmi gond.)))

Pityu gondolatait folytatva...A HS-nek egy duplán ekkora stand is kicsi lenne.

Ezért is hiányoltam a hangosítási dolgokat...Pl: Mackie (PA)cuccok...vagy Beyerdynamic fülesek (Talán jobban izolálták volna az iszonyat háttér zajt).

Viszont a gitár részleg is (bár nem vagyok túl jártas benne) baromi igényesnek tűnt.

Összességében remekül éreztem magam...Köszöntem.

Link to comment
Share on other sites

A "lakossági" klubsorozat hétvégére való át tevése ésszerű üzletpolitikailag is! Emberek! Akinek van pénze komolyabb hangszerek megvásárlására is az tutira kőkeményen biztos, hogy hétköznap dolgozik mint egy gép és nem igen ér rá még arra sem hogy bemenjen a boltba próbálgatni ezt-azt. Aki hétköznap, munkaidőben odatéved a boltba nagy a valószínűsége, hogy főiskolás vagy egyetemista és baromira ráér, viszont lehet nincs gempa! Persze kivételek mindig vannak...ez csak az én meglátásom...

Link to comment
Share on other sites

Tök jó volt olvasni a kommenteket, szeretném ha tudnátok, hogy a kollegáim is bizonyosan nagyon lelkesek lesznek majd ezt látva, akik most mentek haza, mert újrarendezzük a boltot (keyboardok lesznek ezerrel, nagyon felturbózva a kínálat, mennyiségek demó technika, illetve a szemináriumokat, know-how dolgokat is ide fogjuk pozícionálni a jövőben).

A hétvégéken nagyon gondolkozunk (már biztosan állíthatom, hogy lesznek hétvégi megmozdulások), és a vidék is képben van, már tárgyalunk szervezőkkel azügyben, hogy hogy lehetne ezt a legügyesebben lebonyolítani. Ebben a ti segítségetekre is számítunk, úgy tervezzük, online szavazással lehet majd eldönteni hogy hova menjünk és mikor, az jó, nem? ;)

Mindezeken túlmenően tervezzük frissíteni a szintikínálatot egyéb butik gyártókkal is, hogy legalább olyan érdesek és frissek maradhassunk mint régen :)

Ui: a Voyager XL áram alatt volt, de sajnos amit írtatok is, a helyet alulméreteztük. Vagyis inkább... na mindegy, erről majd legközelebb ;)

Link to comment
Share on other sites

én viszont azt mondom, azt a mennyiségű motyót, amit kihoztatok, egész jól sikerült elhelyezni. én mindenhez odafértem, még csúcsidőben is. a titok annyi, hogy észben kell tartani, melyik standon mi érdekel, és járkálni körbe. mintha parkolóhelyet keresnél. amint valaki kiáll, nyomás a helyére. :P

nagyon szépen köszönöm, hogy kint voltatok. külön dicséret jár azért, hogy még vasárnap délután sem láttam jelét a kollégákon az olyankor amúgy sok helyen szokásos enerváltságnak. profik vagytok na.

Link to comment
Share on other sites

Szvsz. nekem nem a hellyel meg az elrendezéssel volt gondom - inkább örültem a vaskavalkádnak, mert volt olyan vas, amit egyébként ki sem próbáltam volna - hanem sokkal inkább azzal, hogy ugyan már majd leesett a fejemről a füles, de csak a magas kornyikálást hallottam. Iszonyat volt az alapzaj.

Az egyik első hangoglaláson azért nem ez volt. Sőt, még egy Bösendorfer zongora hangját is élőben meglehetett hallani.

Pl. a Kronosnak egyenesen a füles kimenetébe dugtam a jackdugót, de így sem hallottam a 300-600 hz alatti hangokat. Pedig hagyományosan elég brutál erős a Korg ws-ek füles kimenete.

Egyébként igen erőteljes a vas kínálat, ebben igaza van Ádáméknak.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...