Szodike Létrehozva September 28 Share Létrehozva September 28 Megjelent a kettes gajjja, tök jó, végre nem a szokásos zen core, hanem valami kicsit más 2 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Koródi Csaba Válaszolta September 28 Share Válaszolta September 28 (szerkesztve) 4 órája írta Szodike: Megjelent a kettes gajjja, tök jó, végre nem a szokásos zen core, hanem valami kicsit más Na, hát ezt nem láttam jönni, a kutyafáját Mondjuk mire a demót megnéztem, a 600+ ezer forintos ára sajnos le is dobott a lóról Szerkesztette September 28 Koródi Csaba Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Szodike Válaszolta September 28 Szerző Share Válaszolta September 28 3 órája írta Koródi Csaba: Na, hát ezt nem láttam jönni, a kutyafáját Mondjuk mire a demót megnéztem, a 600+ ezer forintos ára sajnos le is dobott a lóról Valamit félrenéztél, csak 350 https://www.thomann.de/hu/roland_gaia_2.htm Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Koródi Csaba Válaszolta September 28 Share Válaszolta September 28 40 perccel ezelőtt írta Szodike: Valamit félrenéztél, csak 350 Ó, ez már tetszik Egy külföldi oldalt találtam és dollárról átszámolva annyi jött ki amennyi. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta September 28 Share Válaszolta September 28 10 órája írta Szodike: valami kicsit más Nem rossz! Nem rossz! Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 cursortoxyz Válaszolta September 30 Share Válaszolta September 30 Azért a Hydrasynth Explorerhez vagy a Modal Argon/Cobaltokhoz képest nekem harmatgyengének tünik. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta September 30 Share Válaszolta September 30 11 perccel ezelőtt írta cursortoxyz: nekem harmatgyengének tünik Mik ezek az ismérvek a látottak alapján? Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 cursortoxyz Válaszolta September 30 Share Válaszolta September 30 35 perccel ezelőtt írta djuice: Mik ezek az ismérvek a látottak alapján? Elsö ránézésre kevés LFO, kevés ADSR, kevés filter típus (ebben a ZENCore pl sokkal jobb volt), nincs CV/Gate, nincs aftertouch, semmi izgalmasabb szintézis típus (pl Plaits/micro/minifreak enginek) és monotimbral. Nyilván nem rossz, de azért a jó szerintem nem ilyen. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 V László Válaszolta September 30 Share Válaszolta September 30 Tetszik a hangja, filter variációk elfértek volna még, de szerintem jönni is fog bele. Nekem ez már túl nagy, de az átlátható kezelőfelület miatt mégis ő a nyerő. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 V László Válaszolta October 2 Share Válaszolta October 2 Ekkor: 2023. 09. 30. at 11:24 írta cursortoxyz: Elsö ránézésre kevés LFO, kevés ADSR, kevés filter típus (ebben a ZENCore pl sokkal jobb volt), nincs CV/Gate, nincs aftertouch, semmi izgalmasabb szintézis típus (pl Plaits/micro/minifreak enginek) és monotimbral. Nyilván nem rossz, de azért a jó szerintem nem ilyen. Szerintem a minifreak "izgalamas szintézisei" ismert elemekből építkeznek, csak másképp vannak csomagolva. A funkcióknál, a működés elve helyett inkább a hatást próbálják megnevezni, ami sokaknak jobban átmegy, mások viszont agyfaszt kapnak tőle. Teljesen másik célközönséget céloz meg. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 cursortoxyz Válaszolta October 3 Share Válaszolta October 3 7 órája írta V László: Szerintem a minifreak "izgalamas szintézisei" ismert elemekből építkeznek, csak másképp vannak csomagolva. A funkcióknál, a működés elve helyett inkább a hatást próbálják megnevezni, ami sokaknak jobban átmegy, mások viszont agyfaszt kapnak tőle. Teljesen másik célközönséget céloz meg. A nagy resze Plaits port, par meg Noise Engineering modulokbol jott, ugyhogy persze, nem talaltak fel a spanyolviaszt az Arturianal, de nem is kotelezo oket hasznalni, ott a VA, 2-OP FM, waveshaper meg a wavetable mod ha konzervativabb synth enginekkel jatszana az ember. Oszinten szolva fogalmam sincs ki ennek a szintetizatornak a celkozonsege. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 V László Válaszolta October 3 Share Válaszolta October 3 10 órája írta cursortoxyz: Oszinten szolva fogalmam sincs ki ennek a szintetizatornak a celkozonsege. Akinek kell a trance supersaw + wavetable, de nem akar Mortal Kombat kivégzéseket megtanulni, hogy elérje az S-1, SH-4D alap funkcióit és nincs szüksége a Jupiter Xm layereire. Vagyis én Amin elbukhat, hogy ez már messze nem hátizsákos méret, de csak 3 oktáv, és az sem jó előjel, hogy nekem tetszik, mert a korábbi kedvenc SH-201 és System-1 sem futott nagy karriert 1 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Balázs Válaszolta October 21 Share Válaszolta October 21 Inkább a JP-8002-n dolgozhatnának egy kicsit a Rolandnál, már megint szégyen szemre a Behringernek jutott eszébe egy ilyen kulthangszert valamilyen formában feltámasztani. Az Sh-201 sem volt rossz, még a design is tetszetős volt, de hangzásban már messze elmarad a JP-8000hez képest. Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djuice Válaszolta October 21 Share Válaszolta October 21 Válasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Szodike
Megjelent a kettes gajjja, tök jó, végre nem a szokásos zen core, hanem valami kicsit más
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts