Tetsuo Létrehozva March 20, 2011 Share Létrehozva March 20, 2011 Gondolkodom egy ilyen eszkoz vetelen, techno zenekbe illesztve. Fokent a vokoder fogott meg. MIDI billenyuzetkent is hasznalnam, bar nemtom mennyire hasznalhato a mini billentyuivel. Az unbalanced kimenet mennyire zajos? Milyen dinamikaja van? Errol nem talaltam infot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
comp Válaszolta March 22, 2011 Share Válaszolta March 22, 2011 Manual alapján: Output Max. out level: +6dBu@10k-ohm Output source impedance: 1k-ohm Vas specifikációra kb. megegyezik egy Korg-TR-el, ami szintén nem zajos. Persze a kisbillentyűk miatt nem árt kipróbálni, mert van akinek egyáltalán nem fekszik - persze nem annyira vészesen gyerekméret, meg lehet szokni kis gyakorlás után. Link to comment Share on other sites More sharing options...
comp Válaszolta March 22, 2011 Share Válaszolta March 22, 2011 Az előző mondatokat szerkesztéssel átmozgattam de sajnos nem engedi törölni az így keletkezett üres hozzászólást. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta March 22, 2011 Share Válaszolta March 22, 2011 Az előző mondatokat szerkesztéssel átmozgattam de sajnos nem engedi törölni az így keletkezett üres hozzászólást. nem vágom, nem látok üres hozzászólást Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta March 22, 2011 Szerző Share Válaszolta March 22, 2011 vocoderre Rhys ezt hasznalja,nala jol szol. http://www.vintagesynth.com/misc/electrixwarp.php Ezzel en mit csinaljak? Boltban lehet venni valahol? Meg ebay-en sem. Azert koszi, erdekes a leirasa, youtubos hangja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta March 22, 2011 Szerző Share Válaszolta March 22, 2011 Csodalom azokat, akik ilyen vintage cuccokat ossze tudnak gyujteni, nekem nincs ilyen tipusu szerencsem. Amikor Vermona zengetot vagy Filterfactory 2-t kerestem (v barmi mast) nem volt. Mobil stb.. ugyanabban az arban mint a boltban. :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta March 22, 2011 Szerző Share Válaszolta March 22, 2011 MIDI billentyunek hasznalhatatlan volt nekem, nagyon keskenyek a billentyui. A vocodere zsenialis, imadtam. Nem volt nekem zajos egyaltalan a kimenete. udv Koszi, valszeg ez lesz akkor es az E-MU billt megtartom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta March 22, 2011 Szerző Share Válaszolta March 22, 2011 Manual alapján: Output Max. out level: +6dBu@10k-ohm Output source impedance: 1k-ohm Vas specifikációra kb. megegyezik egy Korg-TR-el, ami szintén nem zajos. Persze a kisbillentyűk miatt nem árt kipróbálni, mert van akinek egyáltalán nem fekszik - persze nem annyira vészesen gyerekméret, meg lehet szokni kis gyakorlás után. Koszi, a manualt en is olvastam, a level olyan atlagos instrumentnek tunik, bar alapbol nem ertem ezt a nagy impedanciat, minek 10k? De tudom, h ez normalis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boka Válaszolta March 23, 2011 Share Válaszolta March 23, 2011 Ezzel en mit csinaljak? Boltban lehet venni valahol? Meg ebay-en sem. Azert koszi, erdekes a leirasa, youtubos hangja.. Sheever C1 fan amugy mar reg nem gyartjak a cuccot, sajnos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tehtube Válaszolta December 2, 2013 Share Válaszolta December 2, 2013 Egy hasonló járgánnynal kapcsolatos kérdés. A Microstationt összedugtam a PC-vel, hogy a nyomtató USB kábelét átdugtam. Feltelepítettem a hanxerkesztő programot XP-re, de nem kommunikál a szintivel. Midi sysex-et on-ra tettem. Mi lehet a baj? Köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta December 2, 2013 Share Válaszolta December 2, 2013 Egy hasonló járgánnynal kapcsolatos kérdés. A Microstationt összedugtam a PC-vel, hogy a nyomtató USB kábelét átdugtam. Feltelepítettem a hanxerkesztő programot XP-re, de nem kommunikál a szintivel. Midi sysex-et on-ra tettem. Mi lehet a baj? Köszi. Szia! Amikor az Editorprogramot telepíted a CD-lemezről, akkor külön-külön menüpontból kell indítani egyszer a KORG Driver telepítését, aztán az Editorét. Amennyire én emlékszem az Editorral még nem megy fel a KORG Driver. Tehát ezt külön fel kéne telepíteni... de szerintem már érdemes lenne letölteni a KORG.COM oldalról az utolsó Driver-t. Illetve ha már fent van a Driver, akkor be kell menni az XP-n az Eszközkezelőbe, ahol ha a MicroStation épp be van dugva a PC-be, akkor ha jól emlékszem USB Audió eszközként szerepel... erre rá kell kattintani, megnyomni a Frissítés gombot és listából kiválasztani a KORG drivert, amit eztán magától megeszik és helyrekerül a MicroStation az Editor-ban. Azért célszerű az Editor MIDI beállításaiban is megnézni, hogy valóban ki van pipálva a KORG Driver az In és OUT eszközöknél. Link to comment Share on other sites More sharing options...
comp Válaszolta March 24, 2011 Share Válaszolta March 24, 2011 nem vágom, nem látok üres hozzászólást Pont ez lett az üres, csak kénytelen voltam beleírni hogy miért is lett üres :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta March 26, 2011 Szerző Share Válaszolta March 26, 2011 Mar reg megvettem volna az XL-t, ha olyan lenne a hangja mint az elodjenek (Microkorg), csakhat nem olyan, konszolidaltabb. Az XL pedig megiscsak ujabb, jobb vezerlessel meg kimenettel, a legjobb benne pedig a vokoder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheever Válaszolta March 26, 2011 Share Válaszolta March 26, 2011 egyszer regebben probalgattam,hat nekem nagyon nem jott be. a honnnan mit szerezzunk be kerdessel kapcsolatban meg szemfulesnek kell lenni. altalaban amikor egy cucc a legjobban kell,akkor soha nincs elado.gondolom ez senkinek sem uj hir:) en egy ilyenbe akadtam bele multkor,igaz nagyon durva arban volt sajnos.azert ilyesmi cuccok nem fognak liter tej arban menni soha.. http://www.mutronics.co.uk/html/sounds.html az 5os szamu demot kulon ajanlom.meg az 1est is.kepzeld el a Blofelden...joval durvabban szolna vele. erdemes megnezni azok listajat,akiknek van:) Massive Attack - Leftfield - Nellee Hooper - Radiohead - Thrash (The Orb) - Youth Moloko - Edwyn Collins - Andy Weatherall - William Orbit - Marius De Vries Sasha - Battery Studios - John Smith (Blur engineer) - The Rapino Brothers - Dodgy Martin Gore (Depeche Mode) - Charlie Hall - The Creatures - Real World Studios Lisa Stansfield - Barry K Sharp - Jah Wobble - Tongue & Groove Records - Mute Records David Toop - Mark McGuire - Ry Cooder - Steven Barkin - The Dust Brothers Q Engstrom (Depeche Mode engineer) - David Arnold - Beck - Pascal Gabriel Joey Negro - Nine Inch Nails - The Lightning Seeds - Daft Punk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilikeafi Válaszolta June 29, 2011 Share Válaszolta June 29, 2011 Sziasztok eladók a következők: Korg microKorg Korg Electribe MX tökéletes állapot minden kiegészítővel. üdv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta March 20, 2011 Share Válaszolta March 20, 2011 Gondolkodom egy ilyen eszkoz vetelen, techno zenekbe illesztve. Fokent a vokoder fogott meg. MIDI billenyuzetkent is hasznalnam, bar nemtom mennyire hasznalhato a mini billentyuivel. Az unbalanced kimenet mennyire zajos? Milyen dinamikaja van? Errol nem talaltam infot. Remélem Mirokorg XL júzerek hamar rátalálnak a kérdésre, de a pár nap alatt még csak 100 regelt júzerünk van. Mindenesetre a hanxer bent van az üzletünkben, ahogy a webshop is jelzi. Tehát ki tudod próbálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta March 20, 2011 Szerző Share Válaszolta March 20, 2011 Remélem Mirokorg XL júzerek hamar rátalálnak a kérdésre, de a pár nap alatt még csak 100 regelt júzerünk van. Mindenesetre a hanxer bent van az üzletünkben, ahogy a webshop is jelzi. Tehát ki tudod próbálni. Koszonom, de SAJNOS Budapesttol nagyon messze lakom. 2152km-re. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lototh Válaszolta April 6, 2011 Share Válaszolta April 6, 2011 Én is ezzel a cuccal szemezgetek. Kellene valami kreatív zenei játék (nem negatív értelemben) otthonra. Én komoly szintit nem igénylek, viszont egy jó vokóder+egyéb effektek egy kis dobozban érdekelne. Erre egyébként van bármi más értelmes megfejtés a MicroKORG XL-en kívül? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheever Válaszolta March 21, 2011 Share Válaszolta March 21, 2011 Koszonom, de SAJNOS Budapesttol nagyon messze lakom. 2152km-re. vocoderre Rhys ezt hasznalja,nala jol szol. http://www.vintagesynth.com/misc/electrixwarp.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
boka Válaszolta March 21, 2011 Share Válaszolta March 21, 2011 Gondolkodom egy ilyen eszkoz vetelen, techno zenekbe illesztve. Fokent a vokoder fogott meg. MIDI billenyuzetkent is hasznalnam, bar nemtom mennyire hasznalhato a mini billentyuivel. Az unbalanced kimenet mennyire zajos? Milyen dinamikaja van? Errol nem talaltam infot. MIDI billentyunek hasznalhatatlan volt nekem, nagyon keskenyek a billentyui. A vocodere zsenialis, imadtam. Nem volt nekem zajos egyaltalan a kimenete. udv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheever Válaszolta April 6, 2011 Share Válaszolta April 6, 2011 Én is ezzel a cuccal szemezgetek. Kellene valami kreatív zenei játék (nem negatív értelemben) otthonra. Én komoly szintit nem igénylek, viszont egy jó vokóder+egyéb effektek egy kis dobozban érdekelne. Erre egyébként van bármi más értelmes megfejtés a MicroKORG XL-en kívül? hu ilyet ne kerdezz,mert mindjart jon ugy 7-8 oldal post es a vegen azt sem tudod mit akartal eredetileg.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
Tetsuo
Gondolkodom egy ilyen eszkoz vetelen, techno zenekbe illesztve. Fokent a vokoder fogott meg.
MIDI billenyuzetkent is hasznalnam, bar nemtom mennyire hasznalhato a mini billentyuivel.
Az unbalanced kimenet mennyire zajos? Milyen dinamikaja van? Errol nem talaltam infot.
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.