xinu Létrehozva June 17, 2013 Share Létrehozva June 17, 2013 Most jelenik meg. Biztos jó lehet. http://www.davesmithinstruments.com/products/prophet12/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta April 23, 2014 Share Válaszolta April 23, 2014 A rack ugyanazt tudja mint a billentyűs? Úgy látom kevesebb a tekerő azon. Azt mondja, hogy igen, és azért ilyen, hogy beférjen a hátizsákba a lapos mellé. http://www.youtube.com/watch?v=szoXrBufhBE Ezzel a mérettel a csúcs VA-kat zárójelbe teheti, bár a poti ritkítást szerintem túlzásba vitték, (pláne ilyen árcédula mellett). A hangja eszméletlen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta May 12, 2014 Share Válaszolta May 12, 2014 Nem hiszem, hogy A/D-nek jobban megérné hosszútávon, hogy olcsó és hazug marketinget bevállalna és nem hülye, tudja ezt nagyon jól. A másik, hogy emellett nem "csak" üzletember, hanem tényleg van saját véleménye és ez a hobbija is! Miért ne mondhatna véleményt őszintén egy Prophet 12-ről? :-O AD: "Ez tény" Minden más rizsa. Tévedtem, a szűklátókörűségre és a demagógiára még mindíg lehet építeni. :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
_cutoff Válaszolta May 1, 2014 Share Válaszolta May 1, 2014 Van azért marketing is jócskán a legtöbb bolt/eladó esetében ... a fokozó, túlzó jelzők használata, esetleges hiányosságok elfedése, "túlhypeolás" jelensége sok helyütt jellemző, de kis rutinnal ezektől bárki el tud vonatkoztatni, ki tudja deríteni a valóságot gondolom. Aki meg a boltok 10 soros marketingszövege alapján vásárol, az meg is érdemli. Viszont egy kereskedőnek valóban nem lehet hibaként felróni, hogy el akarja adni a termékeit, ez a világ legtermészetesebb dolga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta May 1, 2014 Share Válaszolta May 1, 2014 Nem hiszem, hogy A/D-nek jobban megérné hosszútávon, hogy olcsó és hazug marketinget bevállalna és nem hülye, tudja ezt nagyon jól. A másik, hogy emellett nem "csak" üzletember, hanem tényleg van saját véleménye és ez a hobbija is! Miért ne mondhatna véleményt őszintén egy Prophet 12-ről? :-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fecka Válaszolta May 1, 2014 Share Válaszolta May 1, 2014 http://www.ebay.com/itm/Dave-Smith-Instruments-Prophet-12-Synthesizer-BRAND-NEW-AUTHORIZED-DEALER-/301053879229?pt=Keyboards_MIDI&hash=item461835a3bd Ha ezt a 670 ezer forintot megszorozzuk az áfával már többe jön ki mint USA-ba. Akár hol nézem mindenhol többe kerül a fent nevezett hangszer ha beleszámolom az extrákat mint szálítás mint vám meg hasonlók. Én is kereskedő vagyok én is ha eladok valamit a rajta kereset profitból élek és ahogy a Hitspace-nék is van konkurenciája úgy nekem is. Biztos több a profit egy P12-őn mint mondjuk egy Focusrite 2i2-n hisz maga a termék is 20x annyiba kerül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta April 29, 2014 Share Válaszolta April 29, 2014 "Igaz, de ilyet mondani nem európai! Azt akarod mondani, hogy...? Kétségbe mered vonni az akármi, blabla szentségét? Elhatárolódom!" Unalmas, ezt a dumát ma már senki nem veszi be. Mindazonáltal senkinek ne legyenek illúziói, független tesztek sehol nincsenek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta April 26, 2014 Share Válaszolta April 26, 2014 No meg az árrés is nagyobb minden más márka esetében Ez tény, de azon kívül, hogy udvariatlan, mire jó a komment? Most tényleg azt akarod mondani, hogy nekem valójában nem is tetszenek a digit szintik, csak üzleti érdekem fűződik hozzájuk? Vagy nekem nem lehet igazam? Tudod mit, ezen ne múljon. Neked van igazad, bocsánatot kérek a hozzászólásomért, csak üzleti érdekből mondtam hogy szeretem a digit szintik. Rendkívül szerencsésnek érzem magunkat, hogy ezeken a hasábokon ismerhetjük meg becses véleményed, jómagam igyekezni fogok háttérbe szorítani a sajátomat, nehogy megint ilyen erősen leérvelj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta April 25, 2014 Share Válaszolta April 25, 2014 Felteszem a kezem a nem egyetértők közé De tényleg nagyon bírom a P12-t. Egyre több digit hangszert használok, úgy tűnik ilyen divatkövető majom vagyok No meg az árrés is nagyobb minden más márka esetében, ezt azért tegyük hozzá a véleményedhez Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta April 24, 2014 Share Válaszolta April 24, 2014 Ezzel a mérettel a csúcs VA-kat zárójelbe teheti Felteszem a kezem a nem egyetértők közé De tényleg nagyon bírom a P12-t. Egyre több digit hangszert használok, úgy tűnik ilyen divatkövető majom vagyok Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.t. Válaszolta April 18, 2014 Share Válaszolta April 18, 2014 A rack ugyanazt tudja mint a billentyűs? Úgy látom kevesebb a tekerő azon. A bele szerintem ugyanaz, csak minimalizálták a kezelő felületet. Hasonlóan mint a Prophet 08 vs. Tetra esetében, bár ott a Tetra fele annyit tud polifóniában, ellenben kapott pár plusz feature-t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xinu Válaszolta April 18, 2014 Szerző Share Válaszolta April 18, 2014 A rack ugyanazt tudja mint a billentyűs? Úgy látom kevesebb a tekerő azon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullfleo Válaszolta July 2, 2013 Share Válaszolta July 2, 2013 És ha még 2 analog osc is belefért volna akkor meg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullfleo Válaszolta July 2, 2013 Share Válaszolta July 2, 2013 Én már az Evolvert sem tudom megunni, bele se gondolok mi lenne ha ez beköltözne hozzám:) 16 mod slot az gyilok lesz ezen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta July 2, 2013 Share Válaszolta July 2, 2013 ez halálos lesz. remélem hamarosan megérkezik hozzánk is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xinu Válaszolta June 17, 2013 Szerző Share Válaszolta June 17, 2013 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
fullfleo Válaszolta June 17, 2013 Share Válaszolta June 17, 2013 Már van is neki egy topic itt: Egyébként tökéletes példa a hibrid szintire amit egy másik témában kérdeztél. Ha foglalkoztat ez a dolog Dave Smith háza táján érdemes szétnézned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
xinu
Most jelenik meg. Biztos jó lehet.
http://www.davesmithinstruments.com/products/prophet12/
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.