Jump to content
Ménemszól.hu

A Pandora & Spotify bojkottját kezdeményezik-tények az ASCAP-től.


A/D

Recommended Posts

Röviden: Ez a kapitalizmus.<br /><br /><br />"Optimális esetben" egy vállalatot nem "érdekli" más, mint a várható profit nagysága.<br />A kapitalizmus falansztere az 1984 c. regény világa, hivatalok helyett egy "céggel".<br />Aki ezt nem látja, aki még hisz bármiféle szabadságban (és bojkottban) az mérhetetlenul naív.

Link to comment
Share on other sites

Addig az égvilágon nincs ezzel a dologgal semmi baj - mármint hogy a várható legnagyobb profit érdekli -, amíg nem maffia-módszerekkel, a "nagypolitikával összekorrumpálódva", a potenciális versenytársakat, üzleti ellenfeleket nem terrorizálva, nem megfélemlítve teszik ezt.

Sajnos ma - akármi mást állítson Hollywood - a világ minden részén állami-maffia-terrorban tartják az embereket. Legyen az Észak-Korea, USA, Kína ... vagy akár az EU. Afrikában legalább a másik fél is visszalőhet, ha akad a kezébe egy géppisztoly... ;)

A húsosfazékból az összes fincsiséget kiszedték a saját tányérjukra a megfelelő emberek. Az nép pedig, az istenadta tunkolhatja a maradékot száraz kenyér héjjával, négy évente megválaszthatja, kik láthatják el a fazék tartalmával a saját "köreiket", és azt hiszi, ettől neki sokkal jobb.

Magyar példa a fenti "történethez": Artisjus ( ... és még egyéb területeken rengeteg-rengeteg példa, csak még egy: Kamara - kötelező regisztráció 5.000 Ft / társaaság / év... számoljunk: uszkve 600.000 társaság van, akiknek ezt be kell tolni. A naverok(!!) így keresnek minden évben ÁLLAMILAG (elnyomó erőszakszervezet által = NAV) garantált 3.000.000.000 = HÁROMMILLIÁRD FT bevételt. Szép?! ;) )

Link to comment
Share on other sites

"Let's start a licensing company! Now we own the rights legally to our stuff than i'll throw in some Google metadata so whoever rips it and re-uploads will have an ad pop up to whom ever listens to the content and we get paid no matter what.

"

Kéne egy komolyabb informatikus gárda, ahhoz hogy működjön a dolog, de simán megoldható lenne, hogy jól járjanak a zenészek.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...