A/D Létrehozva April 22, 2011 Létrehozva April 22, 2011 Mikor azt terveztük, hogy milyen tartalmakat kellene előállítanunk, nemcak egyes témák merültek fel, hanem azok "műfaja" is. Gyakran nagyon érdekes viták, eszmefuttatások tanúi vagyunk (rengetegszer munkaidő után), amikről úgy gondoltuk, hogy szívesen megmutatnák a közönségünknek is. Ennek alkalmából az első részt kedvcsinálóképp a szórakoztató témából merítettük, ahol a kollegánk egy ártatlan kérdésére Silk kissé szokatlant válaszolt. Jó lájkolást http://www.youtube.com/watch?v=BCq_QNds7-Y
Cyklotrone Válaszolta April 29, 2011 Válaszolta April 29, 2011 Egy egész estés filmet össze lehetne ollózni a Silk féle irányelvekből és bölcseletekből. Esküszöm veszek egy metronómot és mire letelik az egy óra már tudni fogok gitározni...csak valakinek ki kellen szedni a hipnóból
Koródi Csaba Válaszolta April 29, 2011 Válaszolta April 29, 2011 Én már évek óta metronómra gyakorlok, mégsem tudok gitározni :-) Őőőő, izééé, zongorázni se nagyon :-D
comp Válaszolta April 29, 2011 Válaszolta April 29, 2011 ájfónra van metronóm appom, azóta tolom mint Vangelis a rákendrót :-)
Isten Nyila Válaszolta April 29, 2011 Válaszolta April 29, 2011 A Metronóm együttes a kedvencem, csak olyan egyformák a számaik. A Philips együttes CD-jét is megvettem, de az meg valamiért nem szól... Nem értem...
silk Válaszolta April 29, 2011 Válaszolta April 29, 2011 A fentebb emlitett metronome megfigyelési eljárás azoknak ajánlott, akik valami miatt eddig még nem vették észre azt a zenei principiumot, hogy az egyes ütések között azonos mennyiségü idö telik el. Sokáig kell figyelni...s akkor egyszer csak megérted.
spacechimp Válaszolta April 30, 2011 Válaszolta April 30, 2011 Két egyforma metronóm (kereskedelmi tapasztalat)... -Inkább azt kérem, az gyorsabb...
Theorba Válaszolta May 13, 2011 Válaszolta May 13, 2011 ((( Szössz: A metronóm az egy súlyos testi sértés. Visszaél azzal a ténnyel, hogy a zene mára kialakult lejegyzési formája a kotta, bizonyos matematikai rendszerszerűséget szimuláló jelrendszerben mozog. Viszont ezt a matematikai jelrendszert quasi abszolutizálva visszakényszeríteni a zenére, az egy leki torzulás. Ld. MIDI és disco. stb.stb. )))
Shatva Válaszolta May 14, 2011 Válaszolta May 14, 2011 Háháhááá! Gyakorójámég(ü)skolát...figyeled egy órát(kéz mozog egyenest)..In vino veritas..ha jól hallottam.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.