A/D Létrehozva January 21, 2016 Share Létrehozva January 21, 2016 Jön az OB-6. Nincs mese, nincs kérdés. Ezt a cikket az egyik legnagyobb SEM rajongó küldte be, azaz én Angol terméklap itt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadron Válaszolta January 21, 2016 Share Válaszolta January 21, 2016 Mint DSI preferátor és Oberheim vágyakozó erre kíváncsi leszek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooga1972 Válaszolta January 21, 2016 Share Válaszolta January 21, 2016 Instant want! ....tán egy szép napon lesz erre cirka egy millám... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wax83 Válaszolta January 21, 2016 Share Válaszolta January 21, 2016 Sírás, rívás, zokogás! (Persze álmomból felriadva...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta January 22, 2016 Szerző Share Válaszolta January 22, 2016 És itt egy 25 perces demó. Atom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kilobeat Válaszolta January 23, 2016 Share Válaszolta January 23, 2016 Ezek a kizárólag óckúl hangokból álló demók nekem annyira nem mondanak semmit. A Prophet-6 nél sem értettem az árat a demók alapján, aztán élőben meghalgattam... Vajon lesz még valaha alsó-középkategóriás szintjük? Link to comment Share on other sites More sharing options...
draco draconis Válaszolta January 23, 2016 Share Válaszolta January 23, 2016 Hát igen, a komoly analóg poliszintik egyelőre a felső árkategóriában játszanak. A DSI Tetra meg most a Minilogue ami kivétel. Illetve ami bestbuy továbbra is az az Analog Four/Keys ebben az árlistában. Kíváncsi vagyok mikor hozza ki az Elektron a nyolc polis szintijét Link to comment Share on other sites More sharing options...
SY77 Válaszolta January 23, 2016 Share Válaszolta January 23, 2016 Ismét egy állat analóg poliszinti. Sajnos nekünk drága, és mivel nem tömegtermék, később sem lesz könnyebb megszerezni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákos Ambrus Válaszolta February 2, 2016 Share Válaszolta February 2, 2016 Elképesztő! Olyan zsíros a hangja, hogy dupla koleszterincsökkentőt kell bevennem ma! Kell(ene)..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.