dician Létrehozva March 27, 2016 Share Létrehozva March 27, 2016 Sziasztok! A Cubase-ben exportált fájlok megnyitásánál a fájl vagy néma vagy pedig hibaüzenetet ír ki a számítógép. Szerintetek mi lehet a probléma? A csatolmányban megtalálható a kép a hibaüzenetről és az exportáláskor használt beállításokról is. Előre köszönöm a válaszotokat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yackall Válaszolta January 18, 2018 Share Válaszolta January 18, 2018 Sziasztok, Cubase-ben gondom támadt az MP3 exportálással. Az írja ki, hogy "unexpected error", és nem exportál. Lokátor jól be van állítva, és napokkal ezelőtt már 3 mixet kinyomtam ebből a projektből gond nélkül. Azóta 4 új sávot importáltam be, és ezekre rátettem néhány plugint, amiket eddig is használtam. Szóval semmi különös változás nincs sem a munkafolyamatban, sem a PC-n. Internet nincs a gépen, és vírusirtó sincs. Mi történhetett szerintetek? Volt már ilyen hiba valakinek? Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta March 27, 2016 Share Válaszolta March 27, 2016 Nekem kicsit sántít a kép... Nem látok más sávot a stereo out-on kívül. Van felvett hang a projektben(Audio track) vagy. instrument track? Egyáltalán ezt így engedi kiexportálni a Cubase? Érdekes jelenség. Eddig működött, vagy most telepítetted, és azonnal ebbe a problémába ütköztél? Több infó alapján hátha sikerül megfejteni a problémát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xinu Válaszolta March 28, 2016 Share Válaszolta March 28, 2016 Érdekes ilyen nekm is volt régen. Amióta új a gépem + hangkártyám + új windows van azóta nincs ez a probléma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csuzlee Válaszolta March 28, 2016 Share Válaszolta March 28, 2016 nekem két javaslatom lenne, bár megjegyezném, hogy Hobkins barátunk kérése teljesen jogos 1.: Tölts le egy VLC-t, szerintem 99%, hogy az le fogja játszani. 2.: Próbáld ki 24 bit-el, illetve furcsa az a Mono export pipa, bár annak van értelme néhány esetben Összességében ez szerintem ilyen régi módi Codec hiba lesz a Windows Media Playernél, hiányzik valami frissítés vagy ilyesmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dician Válaszolta March 31, 2016 Szerző Share Válaszolta March 31, 2016 Köszönöm az eddigi válaszokat. Itt vannak a képek. Remélem ezek alapján kicsit előrébb leszünk. Eléggé zöldfülű vagyok még ezen területen, szóval biztos lesz olyan beállítás is aminek semmi értelme sincsen vagy felesleges. Codec pack-et már töltöttem le és át is állítottam az exportnál 24 bit-re, de semmi javulás nem volt. Még VLC-vel is próbálkoztam, de hiába. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csuzlee Válaszolta March 31, 2016 Share Válaszolta March 31, 2016 másik ASIO driverrel esetleg (nem Yamaha)? Esetleg tudnál csatolni egy ilyen exportált wav-ot, illetve probáltad AIF-be exportálni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dician Válaszolta March 31, 2016 Szerző Share Válaszolta March 31, 2016 Ilyen driverek vannak csak. sweetchildomine.wav sweetchildomine.aif Link to comment Share on other sites More sharing options...
mekdoki Válaszolta March 31, 2016 Share Válaszolta March 31, 2016 Tudja a hangkártya a 24bitet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dician Válaszolta March 31, 2016 Szerző Share Válaszolta March 31, 2016 Elméletileg igen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PropaneB Válaszolta March 31, 2016 Share Válaszolta March 31, 2016 Ha jól látom a sávnál be van kapcsolva a "monitor" kis -aktívan sárga színű- hangszóró ikonja (felvételi gomb mellett). Azt kapcsold ki, mikor exportálsz, szólni fog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dician Válaszolta March 31, 2016 Szerző Share Válaszolta March 31, 2016 Ahhh. Köszönöm!! Szól. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csuzlee Válaszolta March 31, 2016 Share Válaszolta March 31, 2016 sosem használtam azt a gombot, de most már meg fogom nézni mire jó Link to comment Share on other sites More sharing options...
PropaneB Válaszolta April 1, 2016 Share Válaszolta April 1, 2016 11 órája írta Csuzlee: sosem használtam azt a gombot, de most már meg fogom nézni mire jó A Cubase-be bemenő jelet tudod monitorozni. Ez akkor fontos, ha nincs külső összegződ / keverőd. Többféle beállítása van (Preferences-VST, illetve Device setup-Asio részénél). Alap beállításánál, a hangkártya aktuális beállításához tartozó latency értékével késve hallod a bejövő hangot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yackall Válaszolta January 19, 2018 Share Válaszolta January 19, 2018 Valaki esetleg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta January 19, 2018 Share Válaszolta January 19, 2018 16 perccel ezelőtt írta yackall: Valaki esetleg? Más formátummal is ez a helyzet vagy csak az MP3-mal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yackall Válaszolta January 19, 2018 Share Válaszolta January 19, 2018 Csak wav-ot exportál. A többit nem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta January 19, 2018 Share Válaszolta January 19, 2018 33 perccel ezelőtt írta yackall: Csak wav-ot exportál. A többit nem. Cubase 5 újratelepítését próbáltad már? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kérdés
dician
Sziasztok!
A Cubase-ben exportált fájlok megnyitásánál a fájl vagy néma vagy pedig hibaüzenetet ír ki a számítógép. Szerintetek mi lehet a probléma?
A csatolmányban megtalálható a kép a hibaüzenetről és az exportáláskor használt beállításokról is.
Előre köszönöm a válaszotokat!
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.