Jump to content
Ménemszól.hu

Lakossági zenész közösségi találkozó


A/D

Recommended Posts

Szeretettel várunk minden felelősségteljesen gondolkozó zenészt, hangmérnököt, producert május 10-én, kedden klubfoglalkozásra a kíváló Ba Bar kávézóba, ahol kötetlen interakcióra kerül sor (bindzsizés, beszélgetés, sörözés). A hely remek konyhával is rendelkezik. Az esténk témája a szintetizátorok és effektjeik. Egy szuperszintetizátort is be fogunk mutatni (majd ott helyben megtudjátok hogy mit!), amit ki is próbálhattok, mint minden más kiállított tárgyat. Az este egyik különlegessége, hogy mindent mindennel összedugunk, pl. szintetizátort gitárerősítővel, villanyvasúttal, vagy olyan dobozokkal mint az OTO Machines Biscuit, az Eventide, vagy a Moog pedálok.

A belépés ingyenes, az esemény nem zárt körű, bárki jöhet. Ez addig a pontig, amíg meg nem haladjuk a hely kapacitását (Facebookon pl.jelentkezni is tudtok az eseményre, bár ez nem kötelező)

Minél többen leszünk, annál valószínűbb, hogy ez rendszeresen megrendezett programmá alakul! Kérjük megosztani ezt most.

HELYSZÍN:

Ba Bar Café Lounge - 1076 Budapest, Huszár Utca 7.

KEZDÉS:

2010. május 10. (Kedd) 19:00 Gyertek!

Link to comment
Share on other sites

Felvetelek keszulnek-e?

Igen. A kedvcsinálóhoz készítűnk majd take-eket. Ha Kaltenecker Zsolti nagyon ügyes lesz, azt is leközöljük :)

De egy csomó olyan extraságot találtunk ki, amit csak a helyszínen tudtok élvezni :)

Az egyik ilyen, hogy profi kamerával (Canon 5D Mark II) lefényképezkedhettek a szintivel, és azt elküldjük nektek.

De lesz még sok más... És ami ennél is fontosabb, ha elegen leszünk, akkor a hely rendszeresen oda tudja adni a Ba Bar, így klubbá alakulhatnánk.

Szóval kéne jönnötök!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...