Jump to content
  • 0

Superior drummer 2.0

vidor

Kérdés

Létrehozva

Sziasztok!

Már egy ideje használom a Superior Drummer-t és eddig ment is rendesen, csak egy kis malőr miatt újra kellett telepítenem és azóta minden alkalommal, ha használni szeretném a zeneszerkesztőn belül egy hibaüzenetet ír ki, és hiába töltöm be a dobhangokat, egyszerűen csend van! Természetesen próbáltam fordítóval kideríteni, hogy mit akar, de egyelőre nem jöttem rá!

Mellékelem az üzit!IMG_1115.thumb.JPG.205de9f8aa90294756a560852cf32817.JPG

Köszönöm előre is!!!

válasz erre a kérdésre

Recommended Posts

Válaszolta

Nagyon régen használtam Cubase-t, de - szerintem - a lényeg az, hogy az audiot úgy kellene definiálni a cubase-ben, hogy az output-1 sima sztereo kimenet legyen, vagy pedig egy másik sima sztereo outputot kellene definiálni, és a Superior Drummernek az megadni outputnak. A hibaüzenet alapján a hangszer normál sztereo kimenetet "vár el", de nem ilyet kap, hanem sokcsatornásat, ahol minden csatorna mono.

Válaszolta
5 perccel ezelőtt írta Bendi:

Nagyon régen használtam Cubase-t, de - szerintem - a lényeg az, hogy az audiot úgy kellene definiálni a cubase-ben, hogy az output-1 sima sztereo kimenet legyen, vagy pedig egy másik sima sztereo outputot kellene definiálni, és a Superior Drummernek az megadni outputnak. A hibaüzenet alapján a hangszer normál sztereo kimenetet "vár el", de nem ilyet kap, hanem sokcsatornásat, ahol minden csatorna mono.

Ezt okozhatta az, hogy most telepítettem a superior drummer 3-at? Összekavarták egymást?

Válaszolta
6 perccel ezelőtt írta vidor:

Ezt okozhatta az, hogy most telepítettem a superior drummer 3-at? Összekavarták egymást?

Elvileg akár ez is okozhatta, de nem ismerem az adott hangszert.

Válaszolta
22 órája írta Bendi:

Elvileg akár ez is okozhatta, de nem ismerem az adott hangszert.

Letöröltem aj új verziót, de a probléma továbbra is fennáll. Nem csak a cubase-ben hanem a nuendo-ban is ugyanez a helyzet. Hogyan kell átdefiniálni a superior drummer output-ját a zeneszerkesztőben? Sajna nem bírok rájönni.

Köszönöm

Válaszolta
41 perccel ezelőtt írta vidor:

Letöröltem aj új verziót, de a probléma továbbra is fennáll. Nem csak a cubase-ben hanem a nuendo-ban is ugyanez a helyzet. Hogyan kell átdefiniálni a superior drummer output-ját a zeneszerkesztőben? Sajna nem bírok rájönni.

Köszönöm

Bocsi, megvannnn!!! Sikerült!

Köszönöm a segítséget

Válaszolta

Köszi Wolf ezzel kezdtem, amit itt a setting/libraries fülön kiírt eredetileg (a C meghajtón Program Filesx86/CommonFiles/Toontrack/EZDrummer/) .....(amiben  az EZX Funkmaster Clyde és Jabo könyvtár van próbaképpen a kis mérete miatt ), azt átraktam másik meghajtóra és megadtam az utat. Ekkor ez az üzenet "No sound libraries found in selected directory" 

Válaszolta

Annyi kérdésem lenne még, hogy nem-e tudja valaki, hogy az SD3-at miért nem lehet használni cubase 5-ön vagy nuendo 4-en?
Elképzelhető, hogy régebbiek mint a superior és ezért nem ismerik? Pedig a .dll file-t is bemásoltam a könyvtárba, de nem tudok SD3 trackot nyitni mert fel sem ajánlja!

Előre is köszi!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...