Jump to content
Ménemszól.hu

HIT SPACE 3.


A/D

Recommended Posts

Örömmel és büszkén jelentjük be a legújabb webshopunkat, melyet ma hivatalosan kinyitottunk a www.hitspace.hu címen. Természetesen nem maradhat el egy adekvát Ménemszól? post.

 

Először is, világos, hogy akarjuk emelni a színvonalat. Alakul a modulár szinti divízió, frissítettünk a kínálatunkat, és nagyon durván akarjuk növelni a customer service-t. Hogy hogyan, az titok, de úgyis érzékelni fogjátok magatok is ha erre jártok. 

 

post-1-0-31881900-1367859669_thumb.jpg

 

A termékek jó része sajnos még hiányzik, de ami késik, nem múlik. (Ami nekem személy szerint nagyon, azok a moduláris szintik nagyon az elején jár és az outboard szekció, de még sok más egyéb is).

 

A másik: a címünk. A HS-ONLINE.COM egy kísérlet volt a külföldi piacokkal kapcsolatban, ami nem jött be annyira mint számítottunk rá, vagyis nem úgy jött be, ahogy terveztük. Cserébe megjegyezhetetlen volt, de ahogy az szokás, a hitspace.com-ot lefoglalta valaki jóindulatú, és ilyen linkgyűjtő oldalt csinált belőle. A külföldi piacról nem mondtunk le, de a Hit Space egy leginkább Magyarországon ismert brand. Úgyhogy szépen hazaköltöztünk: a www.hitspace.hu -t könnyű lesz megjegyezni. Külföldi store is lesz, szóval ha láttok majd olyat hogy SOUNDRIA.COM, az szintén mi vagyunk. Természetesen a magyar store különleges fókuszt kap majd.

 

Megjegyzem, itthon elég sajátságos a helyzet. Jelenleg a legjobban fejlődő hangszerkereskedések mind online-ok. Nyilván többen megpróbálkoztak, majd páran szépen sikerrel jártak, és túlnőtték a legnagyobb boltokat. Bennünket még szerencsére nem, mert a Hit Space brandnek számít, de az ilyen sztenderd nagyüzletek minden idők legnagyobb bukóit könyvelhették el az utóbbi időben. Ez amúgy rendhagyónak számít, mert nem tudok arra példát sehol a világon, hogy a nagy üzleteket hálószoba cégek lenyomnak, de mondjuk itthon az egész értékszemlélet elég furcsa. De legalább ez van, mert pl. a környező keleti országok egyikében sem lehet a mai napig Nordot, Kurzweilt, Moogot stb próbálni, vagy raktárról venni. Nálunk jelenleg 31 szintetizátor gyártó terméke vásárolható meg ÉS próbálható ki. És ezzel még nincs vége, még ennél is több szinti következik ebben az évben.

 

post-1-0-33598200-1367859709_thumb.jpg

 

Nagyon durvát nyomtunk a stúdiótechnikán is, ha megnézitek mi van raktáron házi stúdióknak mikrofonból, láthatjátok (szerdától már a Rode-ok is raktáron). 

 

A csúcs ajánlatunk most a Shure SM7B. Ez az egyetlen mikrofon, ami a 100k-s kategóriában versenyzik a milliós cuccokkal. Házistúdiók: énekre csak ezt vegyétek :) az itthoni 167000 forintos ár helyett 118000-ért adjuk. Ez is kipróbálható, összenézhető az összes AKG Perceptionnel, Rode-dal, Audio Technicával, szóval nem feltétlen kell velem egyetérteni :)

 

Az oldal egyébként reszponzív, tehát automatikusan felveszi a képernyőtök méretét, hibátlanul tudtok a telefonotokon keresztül is shoppingolni, supportot kérni stb. Ha pedig jó nagy monitorotok van, akkor minden jó nagyban jelenik meg.

 

Na. Holnap még kisorsoljuk a Waldorf Rocketet, és akkor a 20. szülinapunk le is van méltóképp tudva. Ideje lenne megint cikkeket írni, videókat készíteni, nemde? :)

 

Szóval, www.hitspace.hu . Egészségetekre :)

Link to comment
Share on other sites

Hoghogy hol? :) Stúdió berendezés, outboard. ott baloldalt rászűrsz az 500-as formátumra, és ezt kapod. Ennél egyszerűbb nem lehet, illetve keresővel (majd elintézem hogy a wunderek feljöjjenek a listában, de az csak később frissül). Az outboard kiegészítőkben vannak már dolgok.

 

Sajnos a terméklistánk 2/3-a hiányzik jelenleg, és ahogy valószínűleg sejtitek, nem az 500-as vagy a moduláris szintik vannak elől a fontossági sorrendben :( (ugyanez igaz a moduláris szintikre, ezerszer több modulunk van mint ami látszik)

 

Ilyen esetben meg kell keresnetek bennünket a kérésetekkel, mert az 500-asok szerény véleményem szerint nagyon lassan fognak felkerülni, 1 hónap is meglehet még.

Link to comment
Share on other sites

[...] Külföldi store is lesz, szóval ha láttok majd olyat hogy SOUNDRIA.COM, az szintén mi vagyunk. [...]

Ez azt jelenti, hogy európa szerte elkülditek a webshopotokban vásárolt cuccokat, vagy csak néhány országot érint majd a dolog?

Link to comment
Share on other sites

Ez azt jelenti, hogy európa szerte elkülditek a webshopotokban vásárolt cuccokat, vagy csak néhány országot érint majd a dolog?

A HS-ONLINE.COM egész Európába szállított. A Soundria fog külföldre szakosodni. A különbség igazából annyi, hogy a hitspace.hu csak magyar nyelven és forintban fut, a soundria.com viszont angolul és euróban. Nem tudom ezzel megválaszoltam-e a kérdésed.

Link to comment
Share on other sites

A HS-ONLINE.COM egész Európába szállított. A Soundria fog külföldre szakosodni. A különbség igazából annyi, hogy a hitspace.hu csak magyar nyelven és forintban fut, a soundria.com viszont angolul és euróban. Nem tudom ezzel megválaszoltam-e a kérdésed.

Igen, köszi!

Link to comment
Share on other sites

Megnéztem a soundria-t, és jó sok minden jelenik meg még rajta magyarul.
A számítógépes szoftver -> zenei szoftver kategóriában miért vannak kontrollerek is?
Valamint úgy látom folyamatosan töltitek fel a tartalmakat, mert tegnap még a Pro Tools 10-esnél nem találtam leírást, ma meg már van!
Még egy dolog nem tetszik, bár ez ízlés dolga: a főoldalon túl sok minden mozog. Kicsit idegesítő, hogy ennyi minden változik...
Amúgy szép munka!

 

szerk.: és egy apróbb hiba a Steinbert Cubase 7 UG 4 leírásánál:

ST Connect SE - online közös minka más Cubase 7 felhasználóval
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 5 months later...

Csak tudnám, hogy miért írtam be ide egy hibát, ha még a mai napig nem lett javítva... pedig már több, mint fél éve kiírtam. Annyit vettem még észre, hogy az összes Cubase 7 UG verzióban el van írva a munka "minka"-ra.

Egyébként lenne még egy észrevételem. Nekem az nem tetszik, hogy ha felmegyek a főoldalra, rákeresek egy termékre a keresővel, akkor utána a navigációs résznél nem az van kiírva, hogy melyik csoportban található, hanem az, hogy Kezdőoldal - Termék neve. Gyakran van, hogy eszembe jut egy termék, amit megnéznék, rákeresek, majd utána hasonló termékeket keresnék, összehasonlítás képpen, és akkor keresgélnem kell, hogy az adott termék melyik kategóriában is volt.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...