Bendi Létrehozva June 14, 2013 Share Létrehozva June 14, 2013 Megjelent a Nave, a Waldorf szintije iPad-re.http://www.waldorf-music.info/en/products/nave.htmlA demo alapján ígéretesnek tűnik.Wavetable szintetizátor. A honlap szerint az összes "gyári" Wave,Blofeld és Microwave hullámtáblát kapjuk vele, plusz egy 4 sávos rekordert.És persze egy csomó "tekerőt, csavarót, csuszkát"...Úgy sejtem, nincs értelme nekiállni lefordítani a specit, itt lehet csemegézni.http://www.waldorf-music.info/en/nave-specifications-.htmlÉs ami a legfontosabb, öt napig (júni 18-ig) féláron vehető. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta June 14, 2013 Share Válaszolta June 14, 2013 Korábban nem gondoltam volna, hogy engem valaha is érinteni fognak az iApp-ok, de ez tényleg elég ígéretes Te bepróbálod Bendi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta June 14, 2013 Szerző Share Válaszolta June 14, 2013 Korábban nem gondoltam volna, hogy engem valaha is érinteni fognak az iApp-ok, de ez tényleg elég ígéretes Te bepróbálod Bendi?A demok alapján feltétlenül megveszem. (Még ma.)Eddig egyetlen iPad szinti megvételét sem bántam meg.(Már csak időt kellene valahogy "allokálni", hogy elegendő en sokat zenélhessek ...)Este már fenn lesz az iPaden, és referálok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta June 14, 2013 Share Válaszolta June 14, 2013 Én is fontolgatom, csak még nem akarok nagyon elszállni Nagyon könnyű túlköltekezni... csak megnyomja az ember az Install gombot, a többi megy magától, azt hónap végén lehet lesni Épp tegnap vettem egy professzionális kabinet orgonát, de ez a Nave is fent van a kívánságlistán Idő az nekem is kéne, de azért igyekszek még mindig vasakkal zenélni otthon és a napi utazáshoz használni az iPad-et. Kíváncsian várom a véleményed erről a szintiről is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta June 14, 2013 Share Válaszolta June 14, 2013 Már nem tudtam mi hiányzik.Én kivárom Nintendo DS-re a Buchlát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta June 14, 2013 Szerző Share Válaszolta June 14, 2013 Képes lennél kifurkálni a Nintendo DS-t? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buckaroo Válaszolta June 16, 2013 Share Válaszolta June 16, 2013 Jó móka, de engem még mindig a halálba idegesítenek a lapos megfoghatatlan potik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bendi Válaszolta June 16, 2013 Szerző Share Válaszolta June 16, 2013 Jó móka, de engem még mindig a halálba idegesítenek a lapos megfoghatatlan potik.Azért az nyilvánvaló, hogy "komoly(?)" zenélésre/munkára külső ("megfogható") MIDI billentyűzettel lehet csak használni. Pl. egy iO-Dockkal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenesDobai Válaszolta June 25, 2013 Share Válaszolta June 25, 2013 Besz@ras szerintem. Konkretan a legjobb amit valaha probaltam iPaden. Ambient dolgokra nagyon jo lesz. Tudja valaki hogy hogy lehet a billentyuzet zenelesre hasznalni? Elvileg lehet.Benne van a bemutao videoban 0:44 el van. Meg nem jottem ra.. Az angol abc-t akarom vele lebetuzni egy animacios projekthez. Van persze mas is de ez most pont jol jonne. http://youtu.be/obJCe-omDaU Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenesDobai Válaszolta June 25, 2013 Share Válaszolta June 25, 2013 Ok. Megvan. Beirod amit akarsz es BM Pasteboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.