Guest loszmenem Létrehozva October 25, 2013 Share Létrehozva October 25, 2013 3:23-nál Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheel Válaszolta October 25, 2013 Share Válaszolta October 25, 2013 Máris érthető, hogy "mé'nemszól" nálunk úgy :-) ....és itt csak az eszközöket mutatták be.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deneverstudio Válaszolta October 25, 2013 Share Válaszolta October 25, 2013 Annak mikrofonnak az árából vidéken már egész jó házat lehet venni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta October 25, 2013 Share Válaszolta October 25, 2013 Annak mikrofonnak az árából vidéken már egész jó házat lehet venni. Jazz-ladányon tuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta October 26, 2013 Share Válaszolta October 26, 2013 4:57: szerintetek "vannak" ATC hangfalaik? (minden szobájukban az van és nevetséges mennyiségben!..nuff said. Alig várom hogy a mieink is megérkezzenek). Egy klasszik Tannoyt, egy Barefootot láttok még nomeg az NS10. Se ADAM, se Genelec, se Dyna. Sehol egy se. A film alatti zenékben olyan szólás van, hogy zokogok (( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta October 26, 2013 Share Válaszolta October 26, 2013 Brutális. Mennyire lehet biztosítva? 50 millió $? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Áts Attila Válaszolta October 27, 2013 Share Válaszolta October 27, 2013 Meg Proac. Azt nem tudtátok meghallgatni Londonban? Azt tudom, hogy hallottad már egyszer és gyaláztad. 4:57: szerintetek "vannak" ATC hangfalaik? (minden szobájukban az van és nevetséges mennyiségben!..nuff said. Alig várom hogy a mieink is megérkezzenek). Egy klasszik Tannoyt, egy Barefootot láttok még nomeg az NS10. Se ADAM, se Genelec, se Dyna. Sehol egy se. A film alatti zenékben olyan szólás van, hogy zokogok (( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest loszmenem Válaszolta October 27, 2013 Share Válaszolta October 27, 2013 Brutális. Mennyire lehet biztosítva? 50 millió $? Nem tudom, de az éves bevétele $2,2 millió (becsült adat). Forrás: http://companies.findthecompany.com/l/10940464/Blackbird-Studio-in-Nashville-TN Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta October 27, 2013 Share Válaszolta October 27, 2013 Meg Proac. Azt nem tudtátok meghallgatni Londonban? Azt tudom, hogy hallottad már egyszer és gyaláztad. Én Proac-t nem láttam. (Volt viszont ATC ami hasonlít a Proac-hoz). De ne felejtsd, hogy ezekben a stúdiókban időnként olyan sztenderdek is vannak mint az NS10. Többször kifejtettem, hogy az NS10 az egyik legrosszabb monitor hangfal, és külföldön azért tartják a stúdióban, mert az a "legkisebb közös többszörös". Vagyis hogy ha egy idegen hangmérnök jön, akkor annak biztosan ismeri a hangját. Afféle-stúdió iránytű. Ezen az elven bármi előfordulhat, de elég jól látszik szerintem, hogy a Blackbirdben mire esküsznek (Én egy kicsit megkettyentem a londoni látogatás után, régebben mindig a Neve-eket és hasonlókat szúrtam ki mint "megfejtést" (és jól is tippeltem!), de most sokkal izgalmasabbnak látom azt az átalakulást, ahogy a 80-90-es évek Genelec 1038+NS10-ről elmozdultak a lényegesen jobb hangfalak felé. Azt gondolom erről, hogy mivel ma már nagyon jó konverterek vannak elérhető áron, hogy már minden eperbokorban van egy 500-as rack vagy egy profi channel strip, az "előre" mindenképp a monitoring lesz, főleg hogy ezek...hát figyelj, hallgassátok majd meg, csak annyit mondok. Tekerjetek meg egy EQ-t vagy egy kompresszort egy ATC-n, szerintem ugyanerre a következtetésre fogtok jutni mint mi). A Proac-t a Moldvai Márk hozta be hozzánk, és mikor meghallgattuk ő is azt mondta, hogy ezt nem is érti. Ott volt közülünk mindenki, Silk is, én is. Elég hamar raktuk vissza a dobozába. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunni Válaszolta October 27, 2013 Share Válaszolta October 27, 2013 reverb plugin elég zorkó Link to comment Share on other sites More sharing options...
Áts Attila Válaszolta October 27, 2013 Share Válaszolta October 27, 2013 1:14-nél van a proac. Jó lenne majd hallani a sok szuper cájgot. Én Proac-t nem láttam. (Volt viszont ATC ami hasonlít a Proac-hoz). De ne felejtsd, hogy ezekben a stúdiókban időnként olyan sztenderdek is vannak mint az NS10. Többször kifejtettem, hogy az NS10 az egyik legrosszabb monitor hangfal, és külföldön azért tartják a stúdióban, mert az a "legkisebb közös többszörös". Vagyis hogy ha egy idegen hangmérnök jön, akkor annak biztosan ismeri a hangját. Afféle-stúdió iránytű. Ezen az elven bármi előfordulhat, de elég jól látszik szerintem, hogy a Blackbirdben mire esküsznek (Én egy kicsit megkettyentem a londoni látogatás után, régebben mindig a Neve-eket és hasonlókat szúrtam ki mint "megfejtést" (és jól is tippeltem!), de most sokkal izgalmasabbnak látom azt az átalakulást, ahogy a 80-90-es évek Genelec 1038+NS10-ről elmozdultak a lényegesen jobb hangfalak felé. Azt gondolom erről, hogy mivel ma már nagyon jó konverterek vannak elérhető áron, hogy már minden eperbokorban van egy 500-as rack vagy egy profi channel strip, az "előre" mindenképp a monitoring lesz, főleg hogy ezek...hát figyelj, hallgassátok majd meg, csak annyit mondok. Tekerjetek meg egy EQ-t vagy egy kompresszort egy ATC-n, szerintem ugyanerre a következtetésre fogtok jutni mint mi). A Proac-t a Moldvai Márk hozta be hozzánk, és mikor meghallgattuk ő is azt mondta, hogy ezt nem is érti. Ott volt közülünk mindenki, Silk is, én is. Elég hamar raktuk vissza a dobozába. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta October 27, 2013 Share Válaszolta October 27, 2013 Igen, az tényleg az, és mivel ez az egyetlen szoba ahol nincs NS10, feltételezem hogy azt helyettesíti. De ugye az is megvan, hogy az SCM25 ott figyel mellette? Meg a main monitor is ATC Nos, a haditerv az, hogy Focal SM9 érkezik a héten, november elején Neumann O310 és a sok(!) ATC. Novemberben lesz egy Szintiklub, ahol ezeket mind ki is visszük. Kíváncsi vagyok én is, hogy fog szólni a Moog az ATC SCM150-en Biztos kinyomja a szemünket Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta October 27, 2013 Share Válaszolta October 27, 2013 Igen, az tényleg az, és mivel ez az egyetlen szoba ahol nincs NS10, feltételezem hogy azt helyettesíti. De ugye az is megvan, hogy az SCM25 ott figyel mellette? Meg a main monitor is ATC Nos, a haditerv az, hogy Focal SM9 érkezik a héten, november elején Neumann O310 és a sok(!) ATC. Novemberben lesz egy Szintiklub, ahol ezeket mind ki is visszük. Kíváncsi vagyok én is, hogy fog szólni a Moog az ATC SCM150-en Biztos kinyomja a szemünket Lehet menni a HS-be is hallgatózni? :$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.