A/D Létrehozva October 31, 2013 Share Létrehozva October 31, 2013 Hát van saját otthonunk végre! Úgy gondoltuk a srácokkal, hogy kellene egy weboldal a Szintiklubnak, ami nem fórum, hanem amolyan könnyen megkereshető információs portál. Ha valaki épp nem fórumozik, vagy épp nem Facebookozik, annak se kell lemaradnia, hiszen a honlapon feliratkozhat a hírlevélre (becsszó, csak erre fogjuk használni a listát!). A Szintiklub fórum persze itt marad a Méneszólon, hiszen a megbeszélések helye mégiscsak ez. Szóval tessenek idemenni, és semmiről le nem maradni WWW.SZINTIKLUB.HU Link to comment Share on other sites More sharing options...
idioty Válaszolta November 1, 2013 Share Válaszolta November 1, 2013 Király, már fel is iratkoztam a hírlevelekre. Persze még egy szintiklubbon sem voltam, de mindig nagyon szeretnék eljutni oda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta November 1, 2013 Share Válaszolta November 1, 2013 Én is feliratkoztam, és tetszik a honlap, dicséretet érdemel! Ezenkívül köszönet mindenkinek, aki részt vett, és vesz a szervezésben! A klub hangulata fenomenális, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákos Ambrus Válaszolta November 11, 2013 Share Válaszolta November 11, 2013 Hajrá! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zongilog Válaszolta August 27, 2014 Share Válaszolta August 27, 2014 Várható mostanában újabb szinti klub összejövetel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
st3 Válaszolta August 27, 2014 Share Válaszolta August 27, 2014 Hát igen,elég régen volt már... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaper Válaszolta August 29, 2014 Share Válaszolta August 29, 2014 Jupííí! Én is feliratkoztam. Épp a minap beszéltük párommal, hogy kövire mi is megyünk tuti, viszünk is vasat ha lehet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Burucs Válaszolta August 31, 2014 Share Válaszolta August 31, 2014 Jupííí! Én is feliratkoztam. Épp a minap beszéltük párommal, hogy kövire mi is megyünk tuti, viszünk is vasat ha lehet az jól hangzik! kíváncsi vagyok élőben milyen, néztem a blogodat a posztokkal Link to comment Share on other sites More sharing options...
A/D Válaszolta September 1, 2014 Szerző Share Válaszolta September 1, 2014 A Szintiklub folytatódhat. Felmerült egy csomó ötlet, hogy mivel lehetne növelni az esemény értékét. Most októberben Hangfoglalás (már MusicExpo lesz a neve), úgyhogy azt még számításba kell venni ha szeretnénk ilyet ezévben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinnui Válaszolta September 1, 2014 Share Válaszolta September 1, 2014 Én egyet tudok, szeretnénk. Abban is biztos vagyok, hogy ismét érdekes lesz, tartalmas, és új élményekkel fogunk hazatérni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koródi Csaba Válaszolta September 2, 2014 Share Válaszolta September 2, 2014 A Szintiklub folytatódhat. Felmerült egy csomó ötlet, hogy mivel lehetne növelni az esemény értékét. Most októberben Hangfoglalás (már MusicExpo lesz a neve), úgyhogy azt még számításba kell venni ha szeretnénk ilyet ezévben. Idén kivonultok a MusicExpo-ra, vagy most is az üzletben lesz a buli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zongilog Válaszolta September 2, 2014 Share Válaszolta September 2, 2014 és mik ezek az ötletek? A Szintiklub folytatódhat. Felmerült egy csomó ötlet, hogy mivel lehetne növelni az esemény értékét. Most októberben Hangfoglalás (már MusicExpo lesz a neve), úgyhogy azt még számításba kell venni ha szeretnénk ilyet ezévben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma Válaszolta September 2, 2014 Share Válaszolta September 2, 2014 "Mennyünkmán"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RátesyMacFerenc Válaszolta September 2, 2014 Share Válaszolta September 2, 2014 Azért egy Szintiklubot ne vegyünk egy kalap alá a Hangfoglalással.. Az eddigi összes Hangfoglalás alatt nem ismerkedtem annyit szintikkel, mint pl egy Szintiklubon.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zongilog Válaszolta September 2, 2014 Share Válaszolta September 2, 2014 Azért emlékeim szerint a legelső, vagy talán az első kettő szinti klub volt az igazán jó. Azon még volt egy csomó féle E-mu cucc. Drumulator, Emulatorok Emax-ok és egy csomó régi analóg cucc. A legutolsón elég kevés régi szintire emlékszem. Inkább csak az újak voltak emlékeim szerint kitéve. Csalódott is voltam, hogy nem volt egy Emu sampler-sem. Remélem a következő ismét jó lesz Azért egy Szintiklubot ne vegyünk egy kalap alá a Hangfoglalással.. Az eddigi összes Hangfoglalás alatt nem ismerkedtem annyit szintikkel, mint pl egy Szintiklubon.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.