A/D Létrehozva December 23, 2014 Share Létrehozva December 23, 2014 Méltó befejezése az évnek a Hit Space részéről az újj ZENEI BALESETI HELYSZÍNELŐK Szeretnénk mindenkinek nagyon boldog és békés Karácsonyt. Mi magunk láttuk, miket vittetek haza az ünnepekre, hát... jó sok boldog óra elé néz többetek Mi magunk is kedvenc hobbinknak fogunk hódolni az ünnepek alatt. Most pedig peregjenek a kockák, és találkozunk jövőre! Hit Space signing off.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
recccp Válaszolta December 23, 2014 Share Válaszolta December 23, 2014 Egy kerdes az elhangzottakhoz: Hogyan lehet ilyen UA pulcsira szert tenni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta December 23, 2014 Share Válaszolta December 23, 2014 Egy kerdes az elhangzottakhoz: Hogyan lehet ilyen UA pulcsira szert tenni? Ez a kérdés bennem is felmerült A választ én is nagyon várom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbitz Válaszolta December 24, 2014 Share Válaszolta December 24, 2014 ez a hangkalicka vajh, mennyi lehet 1-3 perc, legalább nem kell a lakást szétbúrni hozzá Link to comment Share on other sites More sharing options...
V László Válaszolta January 2, 2015 Share Válaszolta January 2, 2015 Ribbon, meg chanel strip, aha... Fúvósok "felvétele" manapság: https://www.youtube.com/watch?v=nfWlot6h_JM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootkiller Válaszolta January 26, 2015 Share Válaszolta January 26, 2015 A gyerek megvette az U67 kópiát 1.2M-ért, de nincs hozzá megfelelő lánc, és nincs hozzá megfelelő helyiség. Nekem az jött le hogy baromi fölöslegesen adott duhajkodásból ennyit a mikrofonért, megbukik a dolog. Mondjuk nem hallottam a munkáit, de nem tudom eldönteni hogy szimpi vagy nem szimpi a csávó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deneverstudio Válaszolta January 26, 2015 Share Válaszolta January 26, 2015 U67-et valóban nincs sok értelme beledugni egy olcsó hangkártya előfokába, ez biztos, Egy ISA+Apogge minimum illik neki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta January 26, 2015 Share Válaszolta January 26, 2015 Neki ISA+RME van, és a közötte lévő leveler hiányzik, ahogy emlékszem a videóra. Olyan gáz, hogy a duet 2 és minden Apogee csak MAC kompatibilis... Ok, hogy az AD-DA16 megoldható, hogy működjön windows alatt is, de az eléggé zsebbe nyúlós kategória. Ki van ez találva rendesen. Drága Apogee drága Mac-el működik csak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rootkiller Válaszolta January 26, 2015 Share Válaszolta January 26, 2015 MAC-je van. Itt az EQ-leveller-comp meg ilyesmi lomok hiányoznak a preamp meg a konverter közül, plusz akusztikai problémák vannak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobkins Válaszolta January 26, 2015 Share Válaszolta January 26, 2015 MAC-je van. Itt az EQ-leveller-comp meg ilyesmi lomok hiányoznak a preamp meg a konverter közül, plusz akusztikai problémák vannak. A MAC-et csak saját magam miatt említettem Amolyan hangos gondolkodás... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tetsuo Válaszolta January 27, 2015 Share Válaszolta January 27, 2015 Neki ISA+RME van, és a közötte lévő leveler hiányzik, ahogy emlékszem a videóra. Olyan gáz, hogy a duet 2 és minden Apogee csak MAC kompatibilis... Ok, hogy az AD-DA16 megoldható, hogy működjön windows alatt is, de az eléggé zsebbe nyúlós kategória. Ki van ez találva rendesen. Drága Apogee drága Mac-el működik csak. Van Winre alternatíva. :-) Csak az még drágább. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.