gabo Létrehozva November 2, 2016 Létrehozva November 2, 2016 A 1176 után itt az újabb klón. http://m.music-group.com/Categories/Klarkteknik/Signal-Processors/Equalizers/EQP-KT/p/P0BR4
rootkiller Válaszolta November 3, 2016 Válaszolta November 3, 2016 Nocsak-nocsak! Megéreztem hogy ez így fog történni. Én a 12AX7 illetve 12AU7-re azt gondoltam hogy az olcsósítás elemei de meglepetten látom hogy az eredeti csövek is ezek benne. Ettől függetlenül gagyinak tartom a cuccot, azt hiszem napok kérdése és itt az LA-2KT
gabo Válaszolta November 3, 2016 Szerző Válaszolta November 3, 2016 A cső típusa igen, de ezekbe nagy eséllyel hulladék Electro-Harmonix szintűeket tesznek. Biztos van bennük még "néhány" jó kis smd is az olcsósításért és javíthatatlanságért cserébe! ?
deneverstudio Válaszolta November 3, 2016 Válaszolta November 3, 2016 53 perccel ezelőtt írta gabo: A cső típusa igen, de ezekbe nagy eséllyel hulladék Electro-Harmonix szintűeket tesznek. Ha már így előkerült a cső téma, akkor mi az ami manapság nem hulladék? A csöves gitárerősítőkkel vagyok állandóan bajban, hogy mit vegyek bele, mert már mindegyikben csalódtunk párszor. Legutóbb épp az Electro Harmonix szólt tök jól és bírta sokáig. A TAD meg kifejezetten rosszul szólt és hamar bedöglött. Volt még pár amit próbáltunk, de a fene sem emlékszik már rá. Az viszont biztos, hogy manapság teljesen tanácstalan vagyok, ha csövet kell cserélni.
gabo Válaszolta November 3, 2016 Szerző Válaszolta November 3, 2016 3 perccel ezelőtt írta deneverstudio: Ha már így előkerült a cső téma, akkor mi az ami manapság nem hulladék? A csöves gitárerősítőkkel vagyok állandóan bajban, hogy mit vegyek bele, mert már mindegyikben csalódtunk párszor. Legutóbb épp az Electro Harmonix szólt tök jól és bírta sokáig. A TAD meg kifejezetten rosszul szólt és hamar bedöglött. Volt még pár amit próbáltunk, de a fene sem emlékszik már rá. Az viszont biztos, hogy manapság teljesen tanácstalan vagyok, ha csövet kell cserélni. Nekünk ezek jöttek be gitár erősítőkbe. http://webshop.echorecording.com/category.php?id_category=71
Fecka Válaszolta November 3, 2016 Válaszolta November 3, 2016 Ha csak a cső olcsósított benne azt ki lehet cserélni akkor egy jó vételnek számítana.
deneverstudio Válaszolta November 3, 2016 Válaszolta November 3, 2016 Nyilván nem csak ennyi. A belsejét nem nagyon mutogatják amúgy egyiknek sem. Legalábbis én nem találtam belső képeket, így nem tudni, hogy mi van benne.
Hobkins Válaszolta November 3, 2016 Válaszolta November 3, 2016 34 perccel ezelőtt írta deneverstudio: Nyilván nem csak ennyi. A belsejét nem nagyon mutogatják amúgy egyiknek sem. Legalábbis én nem találtam belső képeket, így nem tudni, hogy mi van benne. Akartam linkelni, de nem találom...az tuti, hogy a trafókra az van írva, hogy MIDAS.
PropaneB Válaszolta November 3, 2016 Válaszolta November 3, 2016 5 órája írta deneverstudio: Ha már így előkerült a cső téma, akkor mi az ami manapság nem hulladék? A csöves gitárerősítőkkel vagyok állandóan bajban, hogy mit vegyek bele, mert már mindegyikben csalódtunk párszor. Legutóbb épp az Electro Harmonix szólt tök jól és bírta sokáig. A TAD meg kifejezetten rosszul szólt és hamar bedöglött. Volt még pár amit próbáltunk, de a fene sem emlékszik már rá. Az viszont biztos, hogy manapság teljesen tanácstalan vagyok, ha csövet kell cserélni. A JJ fasza, a Vox-ba azt tettünk, hibátlanul üt.
deneverstudio Válaszolta November 3, 2016 Válaszolta November 3, 2016 Elhiszem, de volt hogy régebben azok sem váltak be. Épp ez a bajom, hogy totál kiszámíthatatlan, hogy mit vesz az ember. Eleve csak egy-két csőgyár maradt a világon, ha jól tudom, tehát a különböző cégek csak válogatják és feliratozzák őket.
snaper Válaszolta November 3, 2016 Válaszolta November 3, 2016 Nálam a csövekről készült képeken látható olcsó, 9 mm-es kínai potiknál elvérzett ...
fullfleo Válaszolta November 3, 2016 Válaszolta November 3, 2016 4 órája írta deneverstudio: Elhiszem, de volt hogy régebben azok sem váltak be. Épp ez a bajom, hogy totál kiszámíthatatlan, hogy mit vesz az ember. Eleve csak egy-két csőgyár maradt a világon, ha jól tudom, tehát a különböző cégek csak válogatják és feliratozzák őket. Én a NOS csövekre szavazok. Tele, Mullard, GE,RCA,Siemens.. (tudom ezek elég drágán tudnak menni). Nálam a jó öreg hazai Tungsram is jobban bevált mint az új gyártású csövek. De amcsi csövek is sokszor vannak jó áron. Gondolom ezt az oldalt ismeritek, de azért beteszem: http://www.audiotubes.com/
deneverstudio Válaszolta November 3, 2016 Válaszolta November 3, 2016 Köszi. Most már inkább veszek drágábbat, csak valóban jó legyen, mert az olcsó is marha drága. Főleg ha csak együtt lehet cserélni a 4 végcsövet egy fejben.
eahk Válaszolta November 4, 2016 Válaszolta November 4, 2016 De ez olyan ratyi lesz, hogy maradjk inkább az UAD ingyenes verziónál, vagy attól azért jobb lehet? Vagy ez lehet legalább olyan jó? A 1176-KT annyira rosszul sikerült? És mennyibe kerül?
Hobkins Válaszolta November 4, 2016 Válaszolta November 4, 2016 3 órája írta eahk: De ez olyan ratyi lesz, hogy maradjk inkább az UAD ingyenes verziónál, vagy attól azért jobb lehet? Vagy ez lehet legalább olyan jó? A 1176-KT annyira rosszul sikerült? És mennyibe kerül? Ezeket kb. még senki sem tudja A 1176-ra azt hiszem 690 dolcsit mondtak, de nem vagyok benne biztos.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.