AudioWorks Hangtechnika Létrehozva December 6, 2016 Létrehozva December 6, 2016 http://www.gforcesoftware.com/gshop/products/synthtrumps
Pityu Válaszolta December 6, 2016 Válaszolta December 6, 2016 Mi a wtf ez..? Valami játék kártya gyűjtemény?
Bakóimi Válaszolta December 6, 2016 Válaszolta December 6, 2016 40 perccel ezelőtt írta djuice: Fantasztikus! 100% reklám, 0% demó! Demónak lejátszhattak volna egy kártyapartit,mivel ez egy pakli kártya....:-D
AudioWorks Hangtechnika Válaszolta December 6, 2016 Szerző Válaszolta December 6, 2016 1 órája írta Pityu: Mi a wtf ez..? Valami játék kártya gyűjtemény? Olyan, mint anno az autós kártya volt, csak szintetizátorokkal!
djuice Válaszolta December 6, 2016 Válaszolta December 6, 2016 Én tökre azt hittem vmi szoftver kollekció és csak a dobozát meg a prospektusát mutogatják.
Bendi Válaszolta December 7, 2016 Válaszolta December 7, 2016 A GForce inkább azon ügyködne, hogy pl. a Minimosta OSX 10.2-n - Logic Pro X-ben - ne "fél óráig" töltse be a "következő" patchet. Mielőtt bárki bármilyen ötlettel jön: - legfrissebb Minimonsta van fenn - SSD-n van az egész rendszer, nem a winyó lassú - minden más plug-in tökéletesen, gyorsan, gond nélkül üzemel
G.t. Válaszolta December 9, 2016 Válaszolta December 9, 2016 Szerintem tök nagy poén, hogy csináltak ilyet. Próbálom elképzelni, hogy milyen viták mehettek közben, hogy melyik szinti legyen a nyerő egy-egy kategóriában! Karácsonyi ajándéknak simán elfogadnék egy paklit belőle.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.