Jump to content
Ménemszól.hu
  • 0

Cubase 5 installer

audio.csontoadam@gmail.com

Kérdés

Sziasztok! Stúdió munkaállomás újratelepítése zajlik,de elveszett a gyári installer lemezem,nyílván az elicenser kulcs megvan,de sajnos az 5-ös szoftvert már nem tárolja a Steinberg online felülete,csak a frissítéseket. Valakinek esetleg valami megfejtése van erre vonatkozóan? Köszi a segítséget!

Recommended Posts

• 0
1 órája írta audio.csontoadam@gmail.com:

Sziasztok! Stúdió munkaállomás újratelepítése zajlik,de elveszett a gyári installer lemezem,nyílván az elicenser kulcs megvan,de sajnos az 5-ös szoftvert már nem tárolja a Steinberg online felülete,csak a frissítéseket. Valakinek esetleg valami megfejtése van erre vonatkozóan? Köszi a segítséget!

Ha valóban eredeti, licenc kulccsal stb akkor ne parázz, torrent. Van fent crack nélküli "szűsz" install is a neten. (Legalábbis anno volt.)

Szerkesztette malaga

• 0
6 órája írta audio.csontoadam@gmail.com:

A Steinberg FTP-oldalán már túlvagyok,ott sem elérhető az 5-ös telepítője sajna.

Régebben volt egy magyar kontakt email címmel a Steinberghez, de úgy hallom már az sem működik. Elképzelhető hogy ilyen időléptékben már supportot sem nyújtanak lefutott termékre? De a nem lefutottra is akkor hová lehet fordulni Mo.-on pl?

Szerkesztette djuice

• 0
17 perccel ezelőtt írta djuice:

Régebben volt egy magyar kontakt email címmel a Steinberghez, de úgy hallom már az sem működik. Elképzelhető hogy ilyen időléptékben már supportot sem nyújtanak lefutott termékre? De a nem lefutottra is akkor hová lehet fordulni Mo.-on pl?

De van support. Itt a kontakt:

steinberg.help.hu@gmail.com

• 0
12 perccel ezelőtt írta djuice:

c6rS7AL.png

Jut eszembe, régebben Te írtál vmi optimalizációról hogy megkeresed a pontos leírásait, hogyan kéne a gépet, winfost gatyába rázni normális lag mentes Cubase működéshez...

Azóta vmi esetleg? :) 

Ohh...én a másik verziót választottam, nem a direkt rar-t :) Ha letöltötted, légy szíves majd tájékoztass, hogy ez a 64 bites verziót tartalmazza-e. Előre is köszönöm!
Szerintem inkább az USB-s hangkártya+DAW használatához való gatyába rázás lehetett az, nem?

Már nem emlékszem pontosan, hogy minek kapcsán írtam. Egyébként az energia gazdálkodási sémában a processzor minimális teljesítményét IS 100%-ra kell tolni, az USB szelektív felfüggesztést ki kell kapcsolni, merevlemez kikapcsolást tiltani, hibernálást tiltani. Vezérlőpultban az USB portok energiagazdálkodásánál ki kell kapcsolni a lehetőséget, hogy a gép ki-be kapcsolgathassa. A speciális rendszer beállításoknál pedig a virtuális memória használatát a háttér szolgáltatásokhoz kell rendelni. Azt hiszem kb. ennyi a dolog lényege. De, ha esetleg valami konkrét kérdésed van, megpróbálok rá válaszolni, ha tudok. 

• 0
1 órája írta Hobkins:

Már nem emlékszem pontosan, hogy minek kapcsán írtam. Egyébként az energia gazdálkodási sémában a processzor minimális teljesítményét IS 100%-ra kell tolni, az USB szelektív felfüggesztést ki kell kapcsolni, merevlemez kikapcsolást tiltani, hibernálást tiltani. Vezérlőpultban az USB portok energiagazdálkodásánál ki kell kapcsolni a lehetőséget, hogy a gép ki-be kapcsolgathassa. A speciális rendszer beállításoknál pedig a virtuális memória használatát a háttér szolgáltatásokhoz kell rendelni. Azt hiszem kb. ennyi a dolog lényege. De, ha esetleg valami konkrét kérdésed van, megpróbálok rá válaszolni, ha tudok. 

A Cubase/Nuendo ezt mind megcsinálja magának, csak be kell rakni a pipát. Persze csak az újak, a régiek nem.

Szerkesztette deneverstudio

• 0
1 órával ezelőtt írta Hobkins:

Ha letöltötted, légy szíves majd tájékoztass, hogy ez a 64 bites verziót tartalmazza-e

Csak elindítottam letöltésileg de nem húztam le mert úgysem használom már, meg van hangkarcsihoz legális AI7-esem ha kellene...

Én úgy tudom hogy ehhez a ringyówzból elég sok tetvedék futó háttérfolyamatot és programot kell kigyomlálni. Régen volt is fenn még XP idején olyan win-lite, ami alig volt vmi 3-400 MB és ramot se kajált tán 250 MB-nál többet. Egy programozó sráctól hallottam, hogy a májkrofostól olyan buildeket is tudnak ezek a szoftvercégek kérni, amin még gui sincs csak mint ha ehte Dos lenne (mondjuk ez nyilván nem pája egy grafukus felületű daw számára), de a sok hernyó a messengertől a tudom is miig, amivel telenyomják az átlagfelhasználóknak meg stb. igazából mind nyeli az erőforrásokat, rontja a processz időzítést és betart a zenélkedésnek, s akkor a win10-ről meg ne is beszéljünk abba mik vannak...

Szerkesztette djuice

• 0
20 perccel ezelőtt írta deneverstudio:

A Cubase/Nuendo ezt mind megcsinálja magának, csak be kell rakni a pipát.

Erről tennél fel egy képet milyen felületen adja be ezt? De amúgy ez a win optimalizáció nem csak Cubaset érint, hanem az összes Daw, Vst stb cullangot, ha más másra állt rá, ahogy én tudom...

(Egyszer a Syncopasoktól próbáltam kérdezősködni, de azt mondták ez náluk is egy teljes munkanapi projekt zenei gépre nyergelni a windowst és ugye nem ingyen. :) Na persze boltosok, ebből (is) élnek vagy csak elütötték a kérdést valami tudományosnak hangzó dologgal.) :) 

Szerkesztette djuice

• 0
1 órával ezelőtt írta djuice:

Erről tennél fel egy képet milyen felületen adja be ezt? De amúgy ez a win optimalizáció nem csak Cubaset érint, hanem az összes Daw, Vst stb cullangot, ha más másra állt rá, ahogy én tudom...

(Egyszer a Syncopasoktól próbáltam kérdezősködni, de azt mondták ez náluk is egy teljes munkanapi projekt zenei gépre nyergelni a windowst és ugye nem ingyen. :) Na persze boltosok, ebből (is) élnek vagy csak elütötték a kérdést valami tudományosnak hangzó dologgal.) :) 

Ott van, ahol a drivert kell beállítani. Steinberg Power Scheme a neve:
vst_audio_system.png

• 0

Na a Wolf leírása már inkább hajaz a valóságra, mint az ASIO ablakban 2 rublikába pipát kattintani. :D Amúgy ezeket amit Töfi ajánl, vér Cubases haverom is már mind végigtesztelgette. Kb semmit nem jelentett azt mondja (észrevehetőleg legalábbis). Szóval nem attól gyorsul fel a ringyówz az tuti.

• 0

Szerintem egyik komoly rákkeltő hatása a rendszerleiro adatbazis helytelen mukodesenek van.
Aki ezt nem tartja karban annal tobb szaz vagy tobb ezer sehova nem mutato vagy duplikalt bejegyzese van es a rendszerleiro toredezettsegerol mar nem is szolva...
En 3-4 eve hasznalok egy app-ot ilyen feladatra es nagyon sok polgari láma ismerosom gepet hoztam mar vissza a digitalis apátiából.

• 0
1 órával ezelőtt írta deneverstudio:

Nyilván ezen kívül még lehet csinálni ezer más dolgot is, ha valaki nagyon bele akar mászni.

Na ez nekem most sokat mondott abban a tekintetben, hogy akkor a szakma se kiköszörülve, penge éles optimalizációban járatja a gépet? Mert hogy ha nincs minden optimalizálva, csak ilyen 1 pipás történetek vannak, ahol pénzre megy a játék meg studio időre, akkor kis házihobbisták, mi maradjunk is csendben ezzel a lendülettel. :D