Hangkártya vásárlás előtt állok és van pár kiszemeltem, de egyenlőre nem tudok dönteni.
Elektronikus zeneszerzéshez és énekfelvételre használnám egyenlőre csak home studiós környezetben, Mac géphez.
Jelenleg egy Steinberg UR22-es audiointerfészem van, de ez énekfelvételre alkalmatlan és hát szintet lépnék.
Kérdés
Toni Piano
Sziasztok!
Hangkártya vásárlás előtt állok és van pár kiszemeltem, de egyenlőre nem tudok dönteni.
Elektronikus zeneszerzéshez és énekfelvételre használnám egyenlőre csak home studiós környezetben, Mac géphez.
Jelenleg egy Steinberg UR22-es audiointerfészem van, de ez énekfelvételre alkalmatlan és hát szintet lépnék.
Amiket kiszemeltem:
- Arturia AudioFuse
- Focusrite Clarett 2Pre
- MOTU M4
- Audient iD22
- Steinberg UR 44 (UR 44C)
Jó lenne, ha tudnátok pár szempontot felsorakoztatni pro és kontra.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Top Posters For This Question
39
20
13
9
Popular Days
Oct 6
24
Oct 7
11
Sep 24
9
Sep 30
7
Top Posters For This Question
djuice 39 posts
Koródi Csaba 20 posts
DutchFlowers 13 posts
wolf 9 posts
Popular Days
Oct 6 2021
24 posts
Oct 7 2021
11 posts
Sep 24 2021
9 posts
Sep 30 2021
7 posts
Popular Posts
wolf
Focusrite Clarett 2Pre: Ezek közül én ezt venném. Jó ár/érték, remek konverterek. De nincs mix gomb... MOTU M4: Passz, erről majd más... Audient iD22: Jó cucc, bőséges ki/bemenet, jó konvert
djuice
Mert ott ezzel ő azt meséli, mi a különbség az 1 meg 2 milkós kártyák közt, s hogy az RME Fireface alatti dolgoknál ez eleve beleveszik a cucc zaj-tartomanyába, mikor kérdezik hogy hol kell (vagy lehe
Sound Blaster-rel kezdtem én is. Felvételeket talán még az SB16-tal toltunk, szintén gitárral. Volt kölcsönben egy Yamaha rompler is, azt is szénné digiztem, hogy aztán rájöjjek, semmire nem tudom has
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts