Fenti téma adott és itt ebben jártasak tanácsait várnám, mivel mostanság kezdek a windows mellett ebben az irányban is érdeklődést mutatni. Bár nem zenész haverom (legalábbis pc-n nem az) évek óta eredménnyel és megelégedéssel lakik Mint distroján, azért utánanézve a linuxot is szelídíteni kell zenélésre főleg a kernelt illetően (latency stb.), szóval még ebben is bizonytalan vagyok, melyik rendszer lenne legalkalmasabb a dologra. (?)
Távlati célomban netán a V-machinehoz hasonló "zenedoboz - for music only" felépítése is szerepelne ha sikerül majd belerázódni, ill. itt kérdezném hogy ha valaki már tud létező, akár olcsó netbookon összerakott, működő platformról, ne tartsa magában az információt!
Kérdés
LP-filter
Fenti téma adott és itt ebben jártasak tanácsait várnám, mivel mostanság kezdek a windows mellett ebben az irányban is érdeklődést mutatni. Bár nem zenész haverom (legalábbis pc-n nem az) évek óta eredménnyel és megelégedéssel lakik Mint distroján, azért utánanézve a linuxot is szelídíteni kell zenélésre főleg a kernelt illetően (latency stb.), szóval még ebben is bizonytalan vagyok, melyik rendszer lenne legalkalmasabb a dologra. (?)
Távlati célomban netán a V-machinehoz hasonló "zenedoboz - for music only" felépítése is szerepelne ha sikerül majd belerázódni, ill. itt kérdezném hogy ha valaki már tud létező, akár olcsó netbookon összerakott, működő platformról, ne tartsa magában az információt!
Top Posters For This Question
28
20
9
9
Popular Days
Oct 25
11
Jul 16
9
Jul 17
7
Apr 1
6
Top Posters For This Question
wendelmar 28 posts
Aquarius 20 posts
LP-filter 9 posts
vinnui 9 posts
Popular Days
Oct 25 2012
11 posts
Jul 16 2014
9 posts
Jul 17 2014
7 posts
Apr 1 2014
6 posts
Popular Posts
Wheel
Zenélésre általában hangszert kell használni. Akkor a ráfordított idő száz százalékát gyakorlásra vagy alkotásra tudod fordítani. Végülis innen indul a dolog. Ahogy elkezded használni a már bevált
vinnui
Arra értettem, hogy létezik a központosított (akár zárt, akár nyílt kódú) fejlesztési modell, ahol roadmap van, célok, hierarchia a fejlesztők között, és vezetés, aki irányítja a projectet (piramis mo
GMTboi
mer az ámítógép mindenre jó, az mpcn meg nem megy a fotosopp haveeer:) én is a csak hardveres tábort erősítem szeq terén (is) és kevesebb idő vele zenélni, mint a gépen furcsa érzés az, hogy nem lát
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts