Mivel nem tudtam a régi absolute fórumba írni itt kezdtem egy újat ha már megvan az új változat akkor töröljetek légyszives de én nem találtam:)
Naszoval, én egy olyan szintit keresek ami kb 100-150 e huf között van, Virtual analog vagy analog polifon. Én nagyon kedvelem a virus hangzását de nincs 300e királyi fizetőezközöm mit javasoltok ? Néztem az r3 mat de az már kifogyott a mikro xl- az vagy lett volna hangmodul vagy minek a kis bilientyosz? A virus drága nekem. A lényeg hogy már hányok a pécém hangjától vasat akarok:D kíváncsi vagyok a véleményekre is! nem baj ha használtat javasoltok azok legalább tartják az árukat
Kérdés
BalazsNothnagel
Mivel nem tudtam a régi absolute fórumba írni itt kezdtem egy újat ha már megvan az új változat akkor töröljetek légyszives de én nem találtam:)
Naszoval, én egy olyan szintit keresek ami kb 100-150 e huf között van, Virtual analog vagy analog polifon. Én nagyon kedvelem a virus hangzását de nincs 300e királyi fizetőezközöm
mit javasoltok ? Néztem az r3 mat de az már kifogyott a mikro xl- az vagy lett volna hangmodul vagy minek a kis bilientyosz? A virus drága nekem. A lényeg hogy már hányok a pécém hangjától vasat akarok:D kíváncsi vagyok a véleményekre is! nem baj ha használtat javasoltok azok legalább tartják az árukat 
válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.